Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit

mariandmd

Postări Recomandate

Normal ..nu are legatura setarea fusbit si nici alimentarea lui atmega..pentru ca nu ajung pina la acest pas de setare bit...ii dau file open flash hex file il vede si cind ii dau open file automat imi apare mesajul ***error hex file***

Link spre comentariu

Da cam asa este ..am incercaat si cu khazma avr programmer...si acolo am observant cind ii dau write flash...jos imi apare o bytes

Ultimul hex postat de domnul jbc este ok acum pot da write flash....multumesc inca odata tuturor pentru bunavointa de a ajuta...tineti-o tot asa....

Si poate pina la finalizarea statiei o sa mai am nevoie de citeva sfaturi ....deoarece sunt cam incepator in domeniu...si am nevoie de indrumarea..celor cu experienta si priceput in acest domeniui...cu toata stima Robert

Link spre comentariu

cum am am scris revin cu intrebari...BT138X-600 (600v 12a 70ma) BT138-800G (800V 12A 100ma) se poate folosi DINTRE ACESTEA CAREVA in loc de BT138-V ?? SI OP07CP IN LOC LA OP07CN...??

Link spre comentariu

1.La c.i. OP-07 SE LEAGA:

-PINUL 3-FIRUL PLUS DE LA TERMOCUPLA AFLATA IN LETCON PRIN INTERMEDIUL MUFEI MAMA-TATA CU CEL PUTIN 4 PICIORUSE

-PINUL 2-SE LEAGA CAPATUL REZISTENTEI DE 990KOHMI IAR CELALALT CAPAT AL REZISTENTEI DE 990K SE LEAGA LA PINUL 6

TOT LA PINUL2 SE LEAGA REZISTENTA DE 10K CU UN CAPAT IAR CELALALT LA MASA.

Nota: cele doua rezistente trebuie sa aiba toleranta de 1%

Link spre comentariu

Da cam asa este ..am incercaat si cu khazma avr programmer...si acolo am observant cind ii dau write flash...jos imi apare o bytes

Daca te descuri cu Bascom AVR, atasez codul tradus in romana de mine, il personalizezi cum doresti, apoi iti generezi hex-ul.

Cod:  http://www.4shared.com/rar/l9rYq9Sice/Cod_Statie_de_Lipit_GeoMar.html

Aceeasi poveste, atasez pe link extern, pe forum spune ca am depasit limita de upload (din acest punct de vedere, era mai bun forumul vechi, nu primeam acest avertisment).

Succes.

Editat de GeoMar
Link spre comentariu

din pacate nu pot sa descarc de pe acest link postat de dl Geomar ( the file link that you requested is not valid.Reasons for this may include:•Invalid link•The file has been deleted because it was violating our.....

Link spre comentariu

Da intradevar era mai bun forumu vechi..nicicum nu reusesc sa postez  o imagine.....

Asa am incercat si imi descarca un link... cod statie_de lipit_Geomar.html..si acesta imi da eroarea acea...

Link spre comentariu

Multumesc..foarte mult tuturor...pentru ajutor...

Si acum o intrebare pentur moderatorii acestui site...de ce nu pot posta imagine..?? tot imi cere cind dau click pe lipeste imagine ...sa folosesc CTRL/CMD+V  DE PE KEYBOARD..Imi apare un mesaj ca din cauza setarilor de securitate browserului dumneavosatra editorul nu poate accesa direct datele din clipboard ti se ceres sa lipesti din nou in acaesta fereastra

Link spre comentariu

Re-postez eu arhiva de la stimatul coleg GeoMar ...

Multumesc frumos @fratello.   :aplauze

Din pacate eu NU mai pot "urca" diferite atasamente pe forum, am depasit limita admisa, asta este.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări