elmar Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 cred ca asta e arhiva ..... statie de lipit cu ATMEGA8 si afisaj LCD.zip Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 (editat) Uite aici http://www.4shared.com/rar/Xw7Pxx8Pce/Statie_de_Lipit_cu_Atmega8__LC.html o arhiva cu cele necesare realizarii Statiei de Lipit cu Atmega8 & LCD. L.E. Nu pot urca arhiva direct pe forum, am depasit limita. Editat Octombrie 7, 2014 de GeoMar Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Multumesc ..pentru dl elmar si geomar...pentru binevointa de a posta arhiva...dar as avea inca o rugaminte daca se poate si hexul in limba romana ...nepersonalizat.... Link spre comentariu
JBC Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Cred ca asta este.Stergi terminatia text.Statie de lipit atmega LCD HEX NEPERSONALIZAT HEX.TXT Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Un pic de ajutor din partea lui jbc ....am descarcat dar acesta e format txt...nu hex...si nu inteleg stergi terminatia txt cum se face doarece dupa ce il descarc nu imi apare doar .Statie_de_lipit_atmega_LCD.hex ..........de unde sa sterg terminatia txt??......multumesc anticipat.. Link spre comentariu
amudsen Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 La descarcare apare fisierul tip *.hex.txt ............. vezi in Control panel ai Folder Options care iti permite sa vezi si extensia fisierelor gen *.doc ............... *.xls......... *.txt, deci, lasi doar extensia sa fie dupa punct doar *.hex. Sper ca am fost inteles. Link spre comentariu
comanici Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Un pic de ajutor din partea lui jbc ....am descarcat dar acesta e format txt...nu hex...si nu inteleg stergi terminatia txt cum se face doarece dupa ce il descarc nu imi apare doar .Statie_de_lipit_atmega_LCD.hex ..........de unde sa sterg terminatia txt??......multumesc anticipat.. Windows XP My Computer > Meniul Tools > Folder Options > Tabul View > Sectiune Hidden files and Folders si debifatioptiunea Hide extensions for known file types Windows 7 Se cauta optiunea Folder options din control panel, iar pasii sunt identici ca mai inainte Si acum stergi extensia Click dreapta pe fisier, redenumire ,stergi " .txt " Link spre comentariu
JBC Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 (editat) Cel mai rapid mod este urmatorul:deschizi fisierul cu Notepad si scrii .hex apoi,salvezi si bifezi la optiuni"Toate fisierele",apoi unde scrie codificare pui"Unicode".Sper ca ai inteles! Cel mai rapid mod este urmatorul:deschizi fisierul cu Notepad si scrii .hex apoi,salvezi si bifezi la optiuni"Toate fisierele",apoi unde scrie codificare pui"Unicode".Sper ca ai inteles! Editat Octombrie 8, 2014 de JBC Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 (editat) daca tot nu a reusit ...atasez eu acel hex(fara extensia .txt) ...arhivat! Statie de lipit atmega LCD HEX NEPERSONALIZAT.zip Editat Octombrie 8, 2014 de elmar Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Multumesc tuturor pentru ajutor......dar nu inteleg ...ce se intimpla...am urmarit pasi descrisi postat de domnul jbc si am incercat si dupa explicatia domnului comanici ...si cind vreau sa scriu hexu in atmega cu extreme avr burner imi da hex file error **corrupt hex file** si chestia e si mai interesesant...DEOARECE AM INCERCAT SI CU HEXUL POSTAT ULTERIOR DE DOMNUL ELMAR SI ACEASI SIMPTOMA CIND DAU INCARCARE HEX FILE ...IM IAPARE MESAJUL HEX FILE ERROR.... Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Nu e buna metoda descrisa , verificat hex-ul contine numai FF . Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Da exact..cam asa apare numai FFF FFFF FFF SI IMI DA ACEA EROARE CORUPT HEX FILE... **INVALID HEX LINE, In func AVRProgFrm;;Load hex file** Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Nu ajunge sa se schimbe extensia , numai autorul stie ce conversie o mai fi facut ... sau cine are chef sa descopere , eu eram doar in trecere pe aici Link spre comentariu
JBC Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Atmega este alimentat cu tensiune?Ai setat biti de siguranta?HFUSE = 0xC9 LFUSE = 0xEF Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Din moment ce hexul e gol poate seta orice Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum