Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit

mariandmd

Postări Recomandate

Un pic de ajutor din partea lui jbc ....am descarcat dar acesta e format txt...nu hex...si nu inteleg stergi terminatia txt cum se face doarece dupa ce il descarc nu imi apare doar .Statie_de_lipit_atmega_LCD.hex ..........de unde sa sterg terminatia txt??......multumesc anticipat..

Link spre comentariu

La descarcare apare fisierul tip *.hex.txt  ............. vezi in Control panel ai Folder Options care iti permite sa vezi si extensia fisierelor gen *.doc ............... *.xls......... *.txt, deci, lasi doar extensia sa fie dupa punct doar *.hex. Sper ca am fost inteles.

Link spre comentariu

Un pic de ajutor din partea lui jbc ....am descarcat dar acesta e format txt...nu hex...si nu inteleg stergi terminatia txt cum se face doarece dupa ce il descarc nu imi apare doar .Statie_de_lipit_atmega_LCD.hex ..........de unde sa sterg terminatia txt??......multumesc anticipat..

Windows XP

My Computer > Meniul Tools > Folder Options > Tabul View > Sectiune Hidden files and Folders si debifatioptiunea Hide extensions for known file types

Windows 7

Se cauta optiunea Folder options din control panel, iar pasii sunt identici ca mai inainte Posted Image

Si acum stergi extensia

Click dreapta pe fisier, redenumire ,stergi  " .txt "

Link spre comentariu

Cel mai rapid mod este urmatorul:deschizi fisierul cu Notepad si scrii .hex apoi,salvezi si bifezi la optiuni"Toate fisierele",apoi unde scrie codificare pui"Unicode".Sper ca ai inteles!

Cel mai rapid mod este urmatorul:deschizi fisierul cu Notepad si scrii .hex apoi,salvezi si bifezi la optiuni"Toate fisierele",apoi unde scrie codificare pui"Unicode".Sper ca ai inteles!

post-233928-0-11437200-1412791224_thumb.jpg

post-233928-0-61908800-1412791224_thumb.jpg

Editat de JBC
Link spre comentariu

Multumesc tuturor pentru ajutor......dar nu inteleg ...ce se intimpla...am urmarit pasi descrisi postat de domnul jbc si am incercat si dupa explicatia domnului comanici ...si cind vreau sa scriu hexu in atmega cu extreme avr burner imi da hex file error  **corrupt hex file** si chestia e si mai interesesant...DEOARECE AM INCERCAT SI CU HEXUL POSTAT ULTERIOR DE DOMNUL ELMAR SI ACEASI SIMPTOMA CIND DAU INCARCARE HEX FILE ...IM IAPARE MESAJUL HEX FILE ERROR.... :nerv

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări