Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit

mariandmd

Postări Recomandate

Pe cablajul mic ,prezentat de glide sursa 7909 are traseele ca si cum ar fi un 7809 ,adica IN-GND-OUT si eu nu am gasit 7909 decit cu GND-IN-OUT ,hexul de baza nu e gresit dar are niste bug-uri de afisare si altele ,eu nu ma pricep ,dar de aia am prieteni :da

Link spre comentariu
Vizitator cata2

Nea manolo...sperii lumea cu hexul .Impreuna cu nea Mihai am ajuns la versiunea v10 a hexului care nu mai are nici un bug de afisare , dar ne chinuim sa imbunatatim comenzile .Sper sa reusim ,deoarece cand imi vine cate o idee imi dau seama ca am prea mult roze la bord ca sa mai fac ceva ...Felicitari din nou pt statie nea DMD si deabia astept sa trec pe la tine cu prietenul nostru comun care vine din germania sa testam fiabilitatea si anduranta statiei.

Link spre comentariu

Da Cata la tine vad ca rozeul a dat rezultate ,pe cind la polonez Wyborowa a incurcat conexiunile,apropo pentru cine vrea sa faca statia rezistenta de la pinul 2 OP07 la masa este in jurul valori de 12K si nu de 990k cum este data pe cablaj.Cit despre prietenul nostru ,va anunt ca a intrat in tara la ora asta ,asa ca aveti grija mare :sst

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

cred ca mai incape si felicitarea mea, BRAVO !!! , pentru realizare, imi place si mie sa construiesc, defapt 70% din "atelierul meu" este construit de mine, si stiu cat este de lucru pe o carcasa si cat de greu este, inca o data felicitarile mele,o intrebare ...din ce material este carcasa (plexic?) partea alba? si cum ai modelat-o?sarbatori fericite in continuare si un calduros La multi ani!!! tuturorcu respect: Alin

Link spre comentariu

... Impreuna cu nea Mihai am ajuns la versiunea v10 a hexului care nu mai are nici un bug de afisare ...

Si nu se poate posta HEX-ul asta, v10, care nu mai are nici un bug de afisare? Sau codul sursa.Nu de alta, dar poate mai sunt si altii interesati de constructia acestei Statii de Lipit.Numai bine si Sarbatori Fericite.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

...sa fiu carcotas, poate cablajul(ele) puteau fi optimizate, dar in rest frumos lucrat!...:d

Ca sa-l citez pe @Mahdi si pentru ca am in gand sa realizez si eu Statia de Lipit cu Atmega8 si LCD, am incercat sa ''optimizez'' [redesenez] cablajul.

Cred ca am reusit optimizarea [redesenarea], cablajul are acum dimensiunile de 108mm pe 58mm, dar mai trebuie verificat sa nu contina erori [stiu ca CI stabilizator 7805 este notat 7812].

Daca cineva depisteaza vreo eroare, il rog sa posteze aici [mai multi ochi vad mai bine decat doi].

Cam asa arata acum cablajul pentru Statia de Lipit cu Atmega8 si LCD:

[attachment=0]Captura -001.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

M-am apucat si eu de aceasta statie de lipit.Am redesenat cablajul:Imagine1167.jpg[/attachment][attachment=0]Imagine1164.jpg[/attachment]Urmeaza gaurirea, montarea pieselor si programarea lui Atmega8 [primul care il programez] cu USBasp.Voi reveni cu detalii si amanunte pe masura ce avansez cu proiectul.Numai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări