Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit

mariandmd

Postări Recomandate

Pont pt. cei care folosesc PENSOL-IRONE-N / IRON-N. Puteti folosi varfuri Weller, seria ET (sunt varfurile folosite de letconul Weller LR-21). Se potrivesc perfect. Veti avea o surpriza (placuta sper) !

Link spre comentariu
Vizitator Kamil Szkutnik

In urma cu ceva timp m-am hotarat sa ma apuc de constructia unei statii de lipitDupa ceva cautari am ajuns pe link-ul unui polonez si asa m-am hotarat la un proiectSa punem si adresa cu link-ul: http://www.myelectronics.republika.pl/s ... nicza.htmlSi uite asa m-am apucat sa fac cablajul, cu toner transfer si pe urma stanat cu SENO 3211Si ceva poze cu cablajul

Hello,

the actual link is: http://www.kamilszkutnik.pl/cyfrowa-stacja-lutownicza/.

Best regards,

Kamil Szkutnik

Link spre comentariu

Inițial am dorit sa cumpăr un microcontroler gata programat de pe forum dar doresc sa învăț putin, chiar dacă o sa pierd timp și piese, va rog dacă se poate sa ma ajutați cu codul sursa tradus sa ma pot juca și eu cu el. ( nu o sa fie folosit în scopuri comerciale, nu o sa îmi asum merite pe urma lui) se poate vedea în activitatea mea de pe forum ca nu fac lucruri de acest gen. Am înțeles ca se poate poate programa direct în montaj, este mai dificil?

Link spre comentariu
Vizitator simaalex98

Posted Image
Apropo,letconul se incalzeste,am pus degetele si ...Sunt ars pe 2 degete grav de tot... :))
Care este problema de afiseaza chestiile acelea?

Editat de simaalex98
Link spre comentariu

Verifica inca odata conexiunile la LCD si microcontroler, vezi sa nu ai "mustati" de fludor sau trasee intrerupte.

Si pe viitor, nu mai pune mana pe varful letconului, multumeste-te sa-l mirosi!!!

Link spre comentariu
Vizitator simaalex98

Verifica inca odata conexiunile la LCD si microcontroler, vezi sa nu ai "mustati" de fludor sau trasee intrerupte.

Si pe viitor, nu mai pune mana pe varful letconului, multumeste-te sa-l mirosi!!!

Sincer,letconul era nou,nu avea sacaz sau altceva pe varf sa scoata fum,si m-am gandit ca daca nu afisa nimic(am semireglabil multitura,si era dat la maxim) am zis ca nici letconul nu e incins.Acum o sa ma uit atent,sa vad daca rezolv problema.Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări