trinitty Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Pont pt. cei care folosesc PENSOL-IRONE-N / IRON-N. Puteti folosi varfuri Weller, seria ET (sunt varfurile folosite de letconul Weller LR-21). Se potrivesc perfect. Veti avea o surpriza (placuta sper) ! Link spre comentariu
Vizitator Gogu1121 Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Poate proiecta cineva "fata" statiei?Cutia are urmatoarele dimensiuni: 180x160x85(LungimeXLatimeXInaltime)? Link spre comentariu
JBC Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 De ce nu pot sa vad pozele atasate?Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Kamil Szkutnik Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 In urma cu ceva timp m-am hotarat sa ma apuc de constructia unei statii de lipitDupa ceva cautari am ajuns pe link-ul unui polonez si asa m-am hotarat la un proiectSa punem si adresa cu link-ul: http://www.myelectronics.republika.pl/s ... nicza.htmlSi uite asa m-am apucat sa fac cablajul, cu toner transfer si pe urma stanat cu SENO 3211Si ceva poze cu cablajul Hello, the actual link is: http://www.kamilszkutnik.pl/cyfrowa-stacja-lutownicza/. Best regards, Kamil Szkutnik Link spre comentariu
fratello Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Thanks for sharing ! Nice project ! Regards ! Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Inițial am dorit sa cumpăr un microcontroler gata programat de pe forum dar doresc sa învăț putin, chiar dacă o sa pierd timp și piese, va rog dacă se poate sa ma ajutați cu codul sursa tradus sa ma pot juca și eu cu el. ( nu o sa fie folosit în scopuri comerciale, nu o sa îmi asum merite pe urma lui) se poate vedea în activitatea mea de pe forum ca nu fac lucruri de acest gen. Am înțeles ca se poate poate programa direct în montaj, este mai dificil? Link spre comentariu
fratello Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Programul, prin bunavointa autorului, este free : http://www.kamilszkutnik.pl/wp-content/uploads/2014/01/kod-programu.txt Cablajul are si conector ICSP , deci se poate (re)programa Atmega in circuit. Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Stiu ca este free dar doresc fisierul in romana sa pot intelege. Link spre comentariu
fratello Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Si de ce nu folosesti g.translate ?! Link spre comentariu
dzyk2000 Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Pentru ca nu stiu ce se traduce, sunt cuvinte in engleza si in poloneza, doream sa compar, sa vad sa pricep. Daca nu se poate asta e, oricum multumesc. Link spre comentariu
Vizitator simaalex98 Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Am realizat si eu aceasta statie,dar nu stiu de ce,nu apare absolut nimic pe ecran.A mai avut cineva aceasta problema?? Link spre comentariu
trinitty Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Regleaza contrastul din semireglabilul de langa LCD. Daca e multitura, vei avea ceva de "invartit" Link spre comentariu
Vizitator simaalex98 Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 (editat) Apropo,letconul se incalzeste,am pus degetele si ...Sunt ars pe 2 degete grav de tot... )Care este problema de afiseaza chestiile acelea? Editat Iunie 27, 2014 de simaalex98 Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Verifica inca odata conexiunile la LCD si microcontroler, vezi sa nu ai "mustati" de fludor sau trasee intrerupte. Si pe viitor, nu mai pune mana pe varful letconului, multumeste-te sa-l mirosi!!! Link spre comentariu
Vizitator simaalex98 Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Verifica inca odata conexiunile la LCD si microcontroler, vezi sa nu ai "mustati" de fludor sau trasee intrerupte. Si pe viitor, nu mai pune mana pe varful letconului, multumeste-te sa-l mirosi!!! Sincer,letconul era nou,nu avea sacaz sau altceva pe varf sa scoata fum,si m-am gandit ca daca nu afisa nimic(am semireglabil multitura,si era dat la maxim) am zis ca nici letconul nu e incins.Acum o sa ma uit atent,sa vad daca rezolv problema.Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum