Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit

mariandmd

Postări Recomandate

In urma cu ceva timp m-am hotarat sa ma apuc de constructia unei statii de lipitDupa ceva cautari am ajuns pe link-ul unui polonez si asa m-am hotarat la un proiectSa punem si adresa cu link-ul: http://www.myelectronics.republika.pl/s ... nicza.htmlSi uite asa m-am apucat sa fac cablajul, cu toner transfer si pe urma stanat cu SENO 3211Si ceva poze cu cablajul

Proiectul se gaseste acum la 

http://www.kamilszkutnik.pl/cyfrowa-stacja-lutownicza/

Editat de Vasile
Adaugat link actual
Link spre comentariu

Apoi am trecut la munca cea mai grea: executarea carcaseiAm inceput prin confectionarea panoului frontal, care este executat din 2 panouri, unul dintr-un material folosit la panourile publicitare iar celalalt o placa de plexiglas.Intre ele am pus o foaie scoasa la imprimanta cu desenul panoului.

Link spre comentariu

Si sa continuam, cu executarea partii din fata a carcasei.Este realizata tot dintr-un material folosit la panourile publicitare.Partea buna este ca se poate modela la cald, adica este termoformabil.Lipiturile sunt facute cu cianoacrilat de la Den Braven.

Link spre comentariu

Felicitările mele, cel puţin cablajul e jos pălăria. De-ar arăta aşa şi montajele mele...Încă n-am priceput de ce s-a complicat polonezul cu alimentarea aia diferenţială, putea rezolva şi cu un offset.

Link spre comentariu

Felicitările mele, cel puţin cablajul e jos pălăria. De-ar arăta aşa şi montajele mele...Încă n-am priceput de ce s-a complicat polonezul cu alimentarea aia diferenţială, putea rezolva şi cu un offset.

Multumesc frumosNu stiu de ce s-a complicat polonezul... dar eu am respectat schema Ce sa zic.... Hai sa continui cu carcasaAm facut lateralele si capacul si am pus toate componentele pe un placaj mai vechi recuperat de la o mobila mai vecheLas pozele sa vorbeasca
Link spre comentariu

Dupa finalizarea carcasei am trecut la vopsitorieAm ales culoarea alba, sa fie in trend cu sursa reglabila (prietenii m-au criticat ca arata mai bine in doua culori....alb+negreu..... da eu... batman, batman.... :da Dupa vopsitorie am trecut la ansamblare si.... va las sa vedeti ce a iesit

Link spre comentariu

Foarte frumos realizata, atat cablajul cat si carcasa. Felicitari si nota 10+ :aplauze

Se vede ca iti place sa "migalesti", sa faci un lucru frumos si sa duci un proiect pana la final.

Si eu inclin sa cred [ca si prietenii] ca era mai frumoasa carcasa in doua culori [alb/negru], dar asta a fost alegerea ta. :da

Link spre comentariu

Aaaaaaa,frumoasa realizarea ,eu sint cu cele doua culori,dar era si mai mult de pigalit,cit despre polonez cred ca avea ceva alcool la "bord" :d cind a proiectat cablajul mic ,are vo 2 greseli acolo,iar la hex .......,noroc cu prieteni.Sper sa apara si statia mea cit de curind.

Link spre comentariu

la cablaj este o greseala dar are deja o a doua versiune de cablaj corectata......gresela era un pin de la lcd care trebuie pus la masa nu dus la unul din pini integratului.......totusi eu am statia si merge perfect......despre ce greseli vb in hex?felicitari celui care a realizat acest proiect mai ales partea cu carcasa.......totusi puteai s-o faci mult mai mica.....cel putin mie imi place sa ocupe cat mai putin spatiu si urmeaza un nou cablaj pt aceasta statie care e mult mai compact

Link spre comentariu

misto cum a iesit partea frontala , daca intereseaza pe cineva pot face prin gravare fete de diferite aparate cu desenul clientului bineinteles , un exemplu de fata facuta pt colegul nostru geomar

Posted Image

click pe poza

sper sa nu fie considerata reclama

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări