mariandmd Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) In urma cu ceva timp m-am hotarat sa ma apuc de constructia unei statii de lipitDupa ceva cautari am ajuns pe link-ul unui polonez si asa m-am hotarat la un proiectSa punem si adresa cu link-ul: http://www.myelectronics.republika.pl/s ... nicza.htmlSi uite asa m-am apucat sa fac cablajul, cu toner transfer si pe urma stanat cu SENO 3211Si ceva poze cu cablajul Proiectul se gaseste acum la http://www.kamilszkutnik.pl/cyfrowa-stacja-lutownicza/ Editat Iunie 21, 2014 de Vasile Adaugat link actual Link spre comentariu
mariandmd Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Dupa realizarea cablajului am inceput montarea componentelor, programarea lui Atmega 8 si in final verificarea functionarii Link spre comentariu
mariandmd Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Apoi am trecut la munca cea mai grea: executarea carcaseiAm inceput prin confectionarea panoului frontal, care este executat din 2 panouri, unul dintr-un material folosit la panourile publicitare iar celalalt o placa de plexiglas.Intre ele am pus o foaie scoasa la imprimanta cu desenul panoului. 1 Link spre comentariu
mariandmd Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Si sa continuam, cu executarea partii din fata a carcasei.Este realizata tot dintr-un material folosit la panourile publicitare.Partea buna este ca se poate modela la cald, adica este termoformabil.Lipiturile sunt facute cu cianoacrilat de la Den Braven. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Felicitările mele, cel puţin cablajul e jos pălăria. De-ar arăta aşa şi montajele mele...Încă n-am priceput de ce s-a complicat polonezul cu alimentarea aia diferenţială, putea rezolva şi cu un offset. Link spre comentariu
mariandmd Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Felicitările mele, cel puţin cablajul e jos pălăria. De-ar arăta aşa şi montajele mele...Încă n-am priceput de ce s-a complicat polonezul cu alimentarea aia diferenţială, putea rezolva şi cu un offset.Multumesc frumosNu stiu de ce s-a complicat polonezul... dar eu am respectat schema Ce sa zic.... Hai sa continui cu carcasaAm facut lateralele si capacul si am pus toate componentele pe un placaj mai vechi recuperat de la o mobila mai vecheLas pozele sa vorbeasca Link spre comentariu
mariandmd Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Dupa finalizarea carcasei am trecut la vopsitorieAm ales culoarea alba, sa fie in trend cu sursa reglabila (prietenii m-au criticat ca arata mai bine in doua culori....alb+negreu..... da eu... batman, batman.... Dupa vopsitorie am trecut la ansamblare si.... va las sa vedeti ce a iesit Link spre comentariu
mariandmd Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Si inca 2 poze... ca nu au avut loc in ultima postare Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Foarte frumos realizata, atat cablajul cat si carcasa. Felicitari si nota 10+ Se vede ca iti place sa "migalesti", sa faci un lucru frumos si sa duci un proiect pana la final. Si eu inclin sa cred [ca si prietenii] ca era mai frumoasa carcasa in doua culori [alb/negru], dar asta a fost alegerea ta. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 E deja în două culori, mecla e neagră. Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 E deja în două culori, mecla e neagră.Asta asa este, intradevar, mecla e neagra. Ma refeream la carcasa pana sa fie vopsita, adica si cu lateralele negre. Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Aaaaaaa,frumoasa realizarea ,eu sint cu cele doua culori,dar era si mai mult de pigalit,cit despre polonez cred ca avea ceva alcool la "bord" cind a proiectat cablajul mic ,are vo 2 greseli acolo,iar la hex .......,noroc cu prieteni.Sper sa apara si statia mea cit de curind. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Şi care ar fi greşelile alea? Link spre comentariu
glide Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 la cablaj este o greseala dar are deja o a doua versiune de cablaj corectata......gresela era un pin de la lcd care trebuie pus la masa nu dus la unul din pini integratului.......totusi eu am statia si merge perfect......despre ce greseli vb in hex?felicitari celui care a realizat acest proiect mai ales partea cu carcasa.......totusi puteai s-o faci mult mai mica.....cel putin mie imi place sa ocupe cat mai putin spatiu si urmeaza un nou cablaj pt aceasta statie care e mult mai compact Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 misto cum a iesit partea frontala , daca intereseaza pe cineva pot face prin gravare fete de diferite aparate cu desenul clientului bineinteles , un exemplu de fata facuta pt colegul nostru geomar click pe poza sper sa nu fie considerata reclama Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum