vitamina Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Salut! Am si eu 4 controllere Kantech KT 300 conectate la un PC printr-o interfata VC 485 care face conversia de la RS 485 la RS 232(sper sa zic bine).Comunicatia este pe cablu UTP si am legat-o in paralel de la primul KT catre ultimul KT astfel:la X+ albastru si la X- portocaliu. Dupa documentatia echipamentului ar fi trebuit ca la borna GND sa leg alb-albastru+alb-portocaliu tot in paralel si de la ultimul controller catre interfata VC 485. Din neatentie eu am uitat sa mai leg firele la clema GND si voiam sa va intreb daca asta poate afecta cu ceva functionarea corecta a echipamentului deoarece exista momente in care un utilizator intra pe o usa folosind cardul de acces,in soft pe calculator imi apare ca a intrat si de doua sau trei ori in aceeasi secunda,neputandu-se realiza pontajul. Multumesc! Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Daca las GND in aer in loc sa ai un ecran legat la masa ai o antena care culege parazitii. Rezultateel le culegi deja. Incearca sa legi corect masa si sa verifici inainte delegare daca nu ai diferente de potential importante intre fire.Cand lucrezi la distanta e posibil ca alimenatrea sa se faca din sectiuni diferite de retea si sa apara probleme cu bucle de masa, curent oprit de disjunctorul diferential in toata cladirea, samd.Citeste si respectainstuctiunile de montaj. Nu sunt optionale ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum