_adi_ Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 salut, as avea nevoie de putin ajutor in legatura cu modulul electronic al lui indesit wia 101, care din cauza umezelii a inceput sa se corodeze placuta smd cu procesorul, am desfacut procersorul, am reparat la microscop toate trecerile de sub el care aproape ca se dizolvasera, am lipit procesorul inapoi si i-am dat drumul sa vad cum merge(restul placutei nu are urme de corodare, numai in zona procesorului). ideea e ca doar pe 2 programe merge bine, pe celelalte da niste erori si se opreste, dar nu la o anumita operatie, pur si simplu aiurea! credeti ca daca as rescrie memoria s-ar rezolva problema? are cineva un dump pt acest tip de indesit? v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta, va multumesc! Link spre comentariu
luk81 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Uite aici un dump Link spre comentariu
_adi_ Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 mersi mult! acum ramane sa vad daca din cauza asta e problema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum