Dj Alex Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 salut m-am luat de cateva zile o alarma auto care vreau sa o montez pe un golf 3 (are inchidere pneumatica) dar nu reusesc nici intr-un fel sa o montez daca ma poate ajuta cineva o sa raman dator (sa imi zica pasi de urmat ) iar daca ii cineva din alba iulia ar fi foarte frumos asta ii alrma cumparata asta ii inciderea originala de pe masina Link spre comentariu
Vizitator mircea2345 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 daca gplful tau are geamuri electrice ai inchiderea in portiera comenzi de plus, daca nu inchidera are un singur fir care se intrerupe, vezi schema alarmei, restul firelor jos in prag stanga.bafta! Link spre comentariu
Dj Alex Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 daca gplful tau are geamuri electrice ai inchiderea in portiera comenzi de plus, daca nu inchidera are un singur fir care se intrerupe, vezi schema alarmei, restul firelor jos in prag stanga.bafta! Golful meu are numai inchidere pe toate cele 4 usi si portbagaj nu are geamuri electrice singurele comenzi pe care le are pe portiera sunt cele de la oglinzi (pt reglaj) astazi anm fost la un "electricean" si mia zis ca modelul asta de alarma nu o sa o pot conecta la masina dar imi tot zicea ca are el nu stiu ce alarme pt masina de vanzare si multe altele la 200 lei (cred ca de aici va ganditi voi ce avea in gand Link spre comentariu
davidut5 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 In primul rand, ce nu stii sa legi? Firele care sa comande inchiderea centralizata sau restul? Link spre comentariu
Dj Alex Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 nu stiu cum sa leg firele de la alarma ce am cumparato la inchiderea centralizata pe care o avea masina (Firele care sa comande inchiderea centralizata) Link spre comentariu
davidut5 Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Sunt doua variante ori legi alarma direct la compresor, ori identifici firele care vin din usa de la broasca.De obicei firele de comanda de la broasca sunt 2 care daca se pun la masa pe rand se incuie sau descuie masina. Atat ca trebuie identificate acestea doua. Ori desfaci fata de usa si broasca sa vezi care sunt ori daca gasim o schema cu instalatia sa vedem ce culori au.Daca o legi direct la compresor, trebuie sa vezi unde este si cate fire are. Daca lucreaza cu 2 fire catre masa este simplu, se leaga cele doua de la alarma cu cele doua de la compresor.Daca ai aparat de masura pui pe volti pui o borna pe plus si cu cealalta cauti in mufa de la inchidere minusul de la broasca in timp ce cineva invarte cheia, daca apare tensiune 12 v pe aparat atunci cand invarti cheia acela este un fir, mai trebuie inca unul si gata.Bafta. Link spre comentariu
Dj Alex Postat Noiembrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2010 am rezolvat problema alarma cumparata am puso sa actioneze cele 3 relee (unchidere,deschidere, semnalizari ) de pe inchiderea veche de pe masina reg a se inchide SUBIECTUL multumesc frumos Link spre comentariu
Vizitator pasy_81 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 la golf 3 comanda de inchidere centralizata se lega la compresorul aflat in portbagajmaro firul negativalb cu dunga rosie firul pozitivnegru cu dunga rosie fir de comanda inchis pe negativ deschis pe pozitiv pe acelasi fir se seteaza din legaturile modulului inchideri centralizatefirul negru cu dunga rosie se taie inaintea legaturilor Link spre comentariu
Vizitator pasy_81 Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 la o inchidere normala sau alarma se leagafirul galben cu negru la plus firul galben la minusfirul alb la alb cu dunga neagra firul alb cu dunga neagra se leaga la compresor pe negru cu dunga neagra Link spre comentariu
Vizitator sopedo Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Salut, va deranjez cu o intrebare , pentru un clio symbol 1.4 mpi 2008 , care are inchidere centralizata pe buton , daca cumpar o alarma aveti idee se leaga alarma printr-o mufa ceva in modulul de la inchidere?Va intreb daca este mai usor de montat o alarma pe o inchidere centralizata decat daca pleci de la 0 si nu ai nici inchidere!Nu prea le am chiar asa bine ,dar ma gandesc daca este totusi posibil sa fie mai usor!Si daca stiti cumva unde se afla amplasat modulul de inchidere centralizata prin bord! Link spre comentariu
davidut5 Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Nu este mufa la modulul de inchidere pentru alarma.Majoritatea inchiderilor lucreaza cu doar 3 fire. La alarma se face conexiunea pentru tipul de inchidere, alarma fiind universala.Este bine ca ai inchidere din fabrica. Identifici cele 3 fire, si daca inchiderea este activata cu minus sau cu plus,se fac conexiunile la alarma si iti raman 3 fire pe care le unesti la cele de la masina si gata, cel putin cu incuiatul si descuiatul.Firele poti sa le iei din usa, sau inainte sa intre in usa. De obicei au mufa pe stalp. Link spre comentariu
Vizitator poetel Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 salutmiam cumparat o alarma tsk 100 de pe net cred ca miam luat tapa am montato dar cind am ajuns la inchiderea centralizata am montat releele ca alarmaare impuls minus si centralizata plus ,dar pe firul de inchidere am minus continu numai pe deschidere imi da minus prin impuls.sa se faca altcumva legaturile sau e dusa alarma multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum