Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toshiba Satellite 4200 conectare la retea...?

notchman

Postări Recomandate

Poate vi se pare o intrebare idioata (poate si este) dar dat fiind ca nu ma'm jucat cu laptopuri deoarece nu am avut unul personal niciodata(si detest ecranele LCD ) , ..va intreb cum pot conecta un tosiba al unui prieten la retea :smt017 dat fiind ca laptopul nu dispune de usb/utp...?!? si daca se pot procura on/line de la vre'un magazin de pe la noi?Va multumesc anticipat....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• notchman

4

Ok...Dar merge si cu un adaptor serial/usb, si in usb o placa esterna retea usb/utp, ....?Am un adaptor serial/usb, .........dar daca ma uit la costuri vad ca sunt cam aceleasi ...Cred ca o sa folosesc pana la urma un card ...mersi mult de informatie :prayer:

Link spre comentariu
Vizitator berti

La serial->usb si dupa aceea USB->LAN... esti limitat de viteza portului serial, care e foarta mica, parca max 128.000 kbiti = 16Kbyte.Pa cand portul PCMCIA e asemanator cu PCI... deci duce muuult mai mult, duce chiar si USB 2.0 fara probleme. Deci poti avea LAN de 100Mbiti (12.5Mbyte). Si in plus se introduce complet in slotul PCMCIA, spre deosebire de varianta propusa de tine in care ai un carnat de cabluri si mufe de toata frumusetea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări