Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solistor

feri.visky

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

7

• cristian_draghiescu

4

• doru3160

1

• Selena

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vai, vai...Va dati seama, am Litoral, Primavara, Turist, (nu am Sport!), S631T, S632T etc. dar nu am acest Solistor despre care am citit atatea mistificari ( si despre alte aparate la fel) incat, inclin sa cred ca nu ne mai intereseaza nici istoria reala... cu mici exceptii desigur!

Link spre comentariu

Vai, vai...Va dati seama, am Litoral, Primavara, Turist, (nu am Sport!)

E in forma in care l-am primit,caseta e cam dezlanata,acum e in durerile facerii,completare ornament, buton si bara din ferita,ar fi cateva diferente,Sportul e cu SFT-uri,iar Turistul cu EFT-uri,schema e identica,difuzorul e diferit de cel de la Turist,magnet diametru mai mare,si alta distanta la gaurile de prindere,alta dispunere la gaurile in sasiu...in rest cam la fel.

post-20793-1398297763_thumb.jpg

post-20793-139829776315_thumb.jpg

post-20793-139829776326_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am mai studiat un pic "resturile" si se poate identifica numarul de serie: 0023x, x fiind probabil 6 sau 8...Cineva mi-a spus (din povesti) ca s-au facut 8000 de bucati... Nu stiu, dar la seria asta trebuiau sa se gaseasca mai multe...De altfel Solistor-ul Radio Popular este identic cu Solistor 59 francez...

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Vai, vai...

Va dati seama, am Litoral, Primavara, Turist, (nu am Sport!)

E in forma in care l-am primit,caseta e cam dezlanata,acum e in durerile facerii,completare ornament, buton si bara din ferita,ar fi cateva diferente,Sportul e cu SFT-uri,iar Turistul cu EFT-uri,schema e identica,difuzorul e diferit de cel de la Turist,magnet diametru mai mare,si alta distanta la gaurile de prindere,alta dispunere la gaurile in sasiu...in rest cam la fel.

Posted Image

am si eu asa ceva!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări