efti Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 salut am un laptop acer aspire one aoa150 si se incalzeste cam rau in zona procesorului ,am curatat ventilatorul si schimbat pasta dar degeaba cu speed fan imi arata si 56 grade.cum as putea inbunatati sistemul de racire ?daca mai are cineva acelasi model il rog sa imi zica ce temperatura are cu speed fan la procesor Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Ai curatat si prizele de aer (sitele acelea)?Zic si eu Link spre comentariu
efti Postat Octombrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2010 da am uratat bine tot dar mi se pare ca se incalzeste cam rau mi se pare cam amarat sistemul de racire Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Daca il tii pe masa este posibil sa nu aiba suficient spatiu sa traga aer(de regula fantele de aerisire sunt sub laptop).Incearca sa il ridici cativa cm.eu mi-am construit o masuta pt laptop cu picioruse de 5 cm( niste cuburi de lemn cu latura de 5 cm) decupata peste tot pe unde aveam fante de aerisire si pana acum la verificari sporadice nu am avut mai mult de 42 grade.Poti incerca sa faci o masuta cu racire(ii pui niste ventilatoare care sa sufle in laptop) cauta si in topicul de vanzari avea cineva de vanzare asa ceva. Link spre comentariu
efti Postat Octombrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2010 cred ca e si de la sistemul de racire e foart prost facut ,as vrea sa incerc sa il modific dar intai as vrea cteva pareri Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Din pacate intr-un laptop este dificil de facut modificari din lipsa de spatiu.daca ti se pare ca ventilatorul sau radiatorul sunt prea mici probabil ca nu au avut loc de ceva mai mare.o solutie ar fi sa schimbi ventilatorul cu unul de aceleasi dimensiuni dar cu turatie mai mare(debit de aer marit) sau sa-l racesti extern( masuta cu ventilator sau geva de genul acesta). Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Cea mai simpla metoda sa il mai racesti un pic e sa pui cate un ndop de sticla sub ficare din picioruse. astfel vei avea ceva inaltime fata de birou si isi va trage ceva mai bine aerul.ca fapt divers laptoprile acer au mari probleme cauzate de caldura si se cam strica la cateva luni dupa expirarea garantiei. Poti cauta pe goagal "acer boot loop" si este cauzat de dezlipirea/oxidarea bilutelor cu care e lipit northbridge-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum