Vizitator radu Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 stie cineva un soft pentru conversie directa DVD - CD (divx) cu sunet 5+1 ? Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 dvdshrink :rock: Link spre comentariu
Vizitator radu Postat Octombrie 7, 2005 Partajează Postat Octombrie 7, 2005 soft-ul ala nu face ce am cerut eu . Poate stie cineva altul.Multumesc Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 http://www.softpedia.com/get/Multimedia ... X-Related/ Link spre comentariu
Vizitator radu Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 in partea de sus a google e forumul , si cerusem un ajutor !chestia cu google o stiu toti si o si apeleaza . Ideea era ca drumul era ceva mai scurt apelind la un ajutor , o persoana ce a folosit dar mai ales si testat. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Iti recomand easydivx care e gratuit. Am facut cateva divx-uri cu el si merge bine. Pagina oficiala de unde il poti lua: http://netti.nic.fi/~temp/easydivx/index2.html Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 chestia cu Google este semnatura , nu trebuie sa raspunzi la ea :evil4: :evil4: :evil4: :evil4: :evil4: :evil4: :evil4: :evil4: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 radule, am râs cu lacrimi. sincer!!! ai fost super tare :supz: :weedman: Link spre comentariu
Vizitator radu Postat Octombrie 12, 2005 Partajează Postat Octombrie 12, 2005 scuze pt repros sa zicem !m-am prins acum !sunt mult prea ocupat si nu am dat atentie la amanunte. Ma bucur insa ca te-am distrat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum