Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SHARP GX25

eduard07

Postări Recomandate

Salutare, am un sharp gx25 imi apare mesajul Insert SIM card e codat pe vodafone banuiesc pt ca scrie vodafone pe carcasa,dar logic cred ca ar trebui sa intre in meniu si cu un sim de cosmote si sa-mi ceara codul ,am incercat si cu sim orange la fel .am verificat conexiunea in acea mufa a foliei care contine soclul pt sim si e pusa bine,ma puteti ajuta cu un sfat,multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• eduard07

7

• Mihai85

4

• djdansmart

1

• __farad__

1

Top autori în acest subiect

Insert sim card inseamna ca nu "vede" cartela simAlt mesaj inseamna altceva.Chiar nu-mi amintesc ce mesaj are Sharp GX25 in cazul in care e codatInsert correct sim cardWrong card insertedSIM MEP FailedWrong card .......Mesajul poate diferi in functie de limba in care e setat telefonul.

Link spre comentariu

eu am vrut sa zic ca e firesc sa fie ca la oriec tel daca am un tel codat pe orange sa zicem si eu pun vodafone imi zice tel blocat ,dar la asta indiferent ce sim pun el imi cere sim nu cred ca e normal,el nu vede simul cred atata timp cat imi afiseaza INSERT SIM CARD,

Link spre comentariu

am facut rost de schema si pe pinul 6 unde trebuie sa aiba tensiune 2,8 v est zero,cred ca asta e tensiunea care alimenteaza simul,daca nu ma insel tensiunea de 2,8 v vine din pinul 143 a integratului AD 6528B, daca e zero ?oare integratul sa fie bulit

Link spre comentariu

am dat condesatorul jos si tot la fel tot scurt este din pacate nu prea mai am ce face ca am incercat sa incalzesc un pic cu o statie de aer cald circuitul respectiv si acum nu se mai aprinde deloc a murit de tot :cry: ce mai pot face,nu inteleg ce sa busit ca numai un pic am incalzit ,,,,

Link spre comentariu

da avea multa rasina pe langa el ,pai stiu am facut o mare prostie ca am incalzit ,m-am gandit si eu sa-l alimentez simul din alta parte dar am recurs la incalzirea lui si uite unde am ajuns,mai pot face ceva?acum e mort total,multumesc pt colaborare,orice idee e buna,sunt incepator in gsm.De ce intrebarea cu rasina?sa inteleg si eu :da

Link spre comentariu

Nu se poaate face reflow la bga-urile cu rasina pe ele. Bilutele de fludor se dilata iar circuitul nu se poate misca pt ca rasina il tine pe loc iar acestea fie se unesc intre ele fie sau le arunca afara prin rasina. Nu are rost sa-ti mai bati capul cu el. Teoretic ar trebui dat jos circuitul curatata rasina(asta in cazul in care nu se deterioreaza placa sau circuitul) facut reball cu echipamentul necesar(sita bga+pasta) si pus la loc.

Link spre comentariu

Multumesc mult pt informatii ,o sa incerc sa-l dau jos macar sa invat ca de acum tot e facut varza,am statie de lipit cu aer cald lukei 852d ,da sa vad cum indepartez mai intai rasina aia,am avzut ca este ceva solutie speciala,daca il dau jos fara prea multe stricaciuni o sa caut sita si ce mai trebuie,e buna solutia asta pt dezlipit smd? scrie pe ea .....do lutowania SMD NO CLEAN:,MULTUMESC

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări