eduard07 Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Salutare, am un sharp gx25 imi apare mesajul Insert SIM card e codat pe vodafone banuiesc pt ca scrie vodafone pe carcasa,dar logic cred ca ar trebui sa intre in meniu si cu un sim de cosmote si sa-mi ceara codul ,am incercat si cu sim orange la fel .am verificat conexiunea in acea mufa a foliei care contine soclul pt sim si e pusa bine,ma puteti ajuta cu un sfat,multumesc Link spre comentariu
__farad__ Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Incearca un sim de vodafone si daca merge stii raspunsul. Link spre comentariu
djdansmart Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 NU poti intra in meniu la sharp daca telefonul este codat! Nu trebuie sa fie "logic" cum spui tu! Este codat 100%..daca nu are vreo defectiune hardware! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Insert sim card inseamna ca nu "vede" cartela simAlt mesaj inseamna altceva.Chiar nu-mi amintesc ce mesaj are Sharp GX25 in cazul in care e codatInsert correct sim cardWrong card insertedSIM MEP FailedWrong card .......Mesajul poate diferi in functie de limba in care e setat telefonul. Link spre comentariu
eduard07 Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 eu am vrut sa zic ca e firesc sa fie ca la oriec tel daca am un tel codat pe orange sa zicem si eu pun vodafone imi zice tel blocat ,dar la asta indiferent ce sim pun el imi cere sim nu cred ca e normal,el nu vede simul cred atata timp cat imi afiseaza INSERT SIM CARD, Link spre comentariu
eduard07 Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 am facut rost de schema si pe pinul 6 unde trebuie sa aiba tensiune 2,8 v est zero,cred ca asta e tensiunea care alimenteaza simul,daca nu ma insel tensiunea de 2,8 v vine din pinul 143 a integratului AD 6528B, daca e zero ?oare integratul sa fie bulit Link spre comentariu
Mihai85 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 ai masurat si pe c182 ? sau traseul pana la sim-reader? masoara si rezistenta fata de masa Link spre comentariu
eduard07 Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 am masurat si pe c182 si e tot zero, daca masor rezistenta intre c182 si masa este scurt,ce parere aveti?multumesc celor care raspund Link spre comentariu
Mihai85 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 da jos condensatorul si mai masoara o data . daca tot scurt ai putem sa incercam sa alimentam sim-ul dintr-o alta bara de tensiune ,intrerupand traseul celei vechi. Link spre comentariu
eduard07 Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 am dat condesatorul jos si tot la fel tot scurt este din pacate nu prea mai am ce face ca am incercat sa incalzesc un pic cu o statie de aer cald circuitul respectiv si acum nu se mai aprinde deloc a murit de tot :cry: ce mai pot face,nu inteleg ce sa busit ca numai un pic am incalzit ,,,, Link spre comentariu
Mihai85 Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 avea cumva rasina? nu trebuia sa il incalzesti ca oricum aveai scurt si nu ajuta la nimic. trebuia sa incerci sa alimentezi sim-ul din alta parte. Link spre comentariu
eduard07 Postat Octombrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2010 da avea multa rasina pe langa el ,pai stiu am facut o mare prostie ca am incalzit ,m-am gandit si eu sa-l alimentez simul din alta parte dar am recurs la incalzirea lui si uite unde am ajuns,mai pot face ceva?acum e mort total,multumesc pt colaborare,orice idee e buna,sunt incepator in gsm.De ce intrebarea cu rasina?sa inteleg si eu Link spre comentariu
Mihai85 Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Nu se poaate face reflow la bga-urile cu rasina pe ele. Bilutele de fludor se dilata iar circuitul nu se poate misca pt ca rasina il tine pe loc iar acestea fie se unesc intre ele fie sau le arunca afara prin rasina. Nu are rost sa-ti mai bati capul cu el. Teoretic ar trebui dat jos circuitul curatata rasina(asta in cazul in care nu se deterioreaza placa sau circuitul) facut reball cu echipamentul necesar(sita bga+pasta) si pus la loc. Link spre comentariu
eduard07 Postat Octombrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Multumesc mult pt informatii ,o sa incerc sa-l dau jos macar sa invat ca de acum tot e facut varza,am statie de lipit cu aer cald lukei 852d ,da sa vad cum indepartez mai intai rasina aia,am avzut ca este ceva solutie speciala,daca il dau jos fara prea multe stricaciuni o sa caut sita si ce mai trebuie,e buna solutia asta pt dezlipit smd? scrie pe ea .....do lutowania SMD NO CLEAN:,MULTUMESC Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum