Vizitator onlyforgod Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 sunt student in anul 1 la electronica si telecomunicatii. imi puteti recomanda anumite lucruri in legatura cu facultatea asta? la ce-ar trebui sa dau atentie mai mult, cum as putea sa acumulez informatiile mai repede . si inca o intrebare ,ce sanse am de angajare dupa terminarea facultati sau ce subdomeniu e mai cautat electronica sau telecomunicatiile ? Link spre comentariu
Mindware Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Daca te-ai bagat la facultatea aia doar de dragu de a face o facultate....nu vei avea mare succes.Dar din cate stiu eu nu mai exista IEEE la Galati, ci doar ACIEE...care acum cuprinde si electronica si calculatoarele....(aciee=automatica,calculatoare,inginerie electrica si electronica)...Dar asta e subiect de birt... Link spre comentariu
Vizitator onlyforgod Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 adevarat. s-au unit intre ele cateva facutlati dar asta are mai putina importanta , eu mi-am ales electronica si telecomunicatiile ca domeniu de licenta, iar prin anu 3 am inteles ca o sa am de ales intre "electronica aplicata" si "tehnologii si siteme de telecomunicatii" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum