Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

facultatea de electronica si telecomunicatii

Vizitator onlyforgod

Postări Recomandate

Vizitator onlyforgod

sunt student in anul 1 la electronica si telecomunicatii. imi puteti recomanda anumite lucruri in legatura cu facultatea asta? la ce-ar trebui sa dau atentie mai mult, cum as putea sa acumulez informatiile mai repede . si inca o intrebare ,ce sanse am de angajare dupa terminarea facultati sau ce subdomeniu e mai cautat electronica sau telecomunicatiile ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mindware

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca te-ai bagat la facultatea aia doar de dragu de a face o facultate....nu vei avea mare succes.Dar din cate stiu eu nu mai exista IEEE la Galati, ci doar ACIEE...care acum cuprinde si electronica si calculatoarele....(aciee=automatica,calculatoare,inginerie electrica si electronica)...Dar asta e subiect de birt... :rade:

Link spre comentariu
Vizitator onlyforgod

adevarat. s-au unit intre ele cateva facutlati dar asta are mai putina importanta , eu mi-am ales electronica si telecomunicatiile ca domeniu de licenta, iar prin anu 3 am inteles ca o sa am de ales intre "electronica aplicata" si "tehnologii si siteme de telecomunicatii"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări