Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eroare programare Attiny13SU

criss

Postări Recomandate

Buna,

M-am apucat sa fac o sonerie cu ajutorul uCului Attiny13 dar intampin probleme cu programarea.

Am utilizat programatorul USBASP + extreme burner si primesc urmatoarea eroare la verificare.

Precizez am incercat sa setez fusebiti de n ori + am readus setarile de fabricatie dar nici cum nu trece peste verificare.

Am incercat si acesta http://www.ustr.net/avr/sineplayer.html dar fara succes :cry:

Am incercat sa setez viteza de programare(prin acel jumper) al programatorului tot fara succes :(

Atasez pozele cu erorile:

[attachment=2]1.jpg[/attachment]

[attachment=1]2.jpg[/attachment]

[attachment=0]3.jpg[/attachment]

Nu gasesc nici o explicatie, uCul este unul smd si nu am altul sal test ....

Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

3

• ole

2

Top autori în acest subiect

din pacate nici cu acesta nu imi merge :( daca nu ii dau verificare atuncea se programeaza .. totul este in regula pana ce il probez iar atuncea nu imi merge nimica, am incercat un program simplu de comanda a porturilor dar nici acela nu imi functioneaza iar bascom nu imi identifica uCul. am incercat si cu un alt programator AVR910 si nici cu acela nu am optinut un rezultat pozitiv:(

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Am patit ceva asemanator cu alt soft si alt programator, sunt curios daca e aceeasi cauza.

Am rezolvat asa:

1. Mai intai dadeam doar stergere, fara scriere.

2. Pe urma dadeam doar scriere, fara stergere automata dinaintea scrierii (de obicei inainte de orice scriere se face automat o stergere dar la mine softul avea o bifa de unde puteam dezactiva stergerea automata inainte de scriere)

3. Pe urma verificam si totul era OK.

Nu stiu din ce motiv, daca il lasam sa faca automat mai intai stergerea urmata imediat de scriere, nu mergea. Avea nevoie de o mica pauza intre cele 2 operatii, de aia le dadeam manual.

Poti citi ID-ul? Dar fusebits ii poti citi? Ce valori au?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări