Dj_Dog Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 salut am gasit astea p net http://www.p-audio.co.uk/products/db_pr ... sn-10c.htm vad ca este un woofer cu un driver incorporat :blink: cum sta treaba la diful asta? as vrea shi eu niste detalii despre acest tip de difuri se poate fol acest dif intr-o incinta (calculata desigur 8) ) in loc de o incinta pe 2 cai? ce pret are acest dif? multzam!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 da Link spre comentariu
bolek Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 driverul ala e montat pe spatele woferului!??! :crazy: si inseamna ca se va monta neaparat wooferul pe o parte si goarnele pe cealalta?? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 ce goarne ? Membrana difuzorului mare este goarna :arme: Link spre comentariu
bolek Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 nu mai inteleg ! deci exista un woofer si un tweeter care redau pe aceeasi membrana?? :?: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 30, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2005 totusi are acelashi randament ca o incinta clasica pe 2 cai? Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 sunetul scos de tweeter iese prin capacul difului..mai pe romaneste dustcap. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 Mai pe romaneste este calota Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 totusi are acelashi randament ca o incinta clasica pe 2 cai?Da Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 3, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2005 merci de raspuns frunzilaai idee cam cat costa un dif d-ala? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 100 si ceva de euroi dar nu stiu exact. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 Mai pe romaneste este calotauitasem ghilimelele... :lol: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 daca faci o boxa cu difuzor coaxial o sa fi super multumit de rezultatul sonor ! eu cel putin am ascultat asa ceva si mi-a placut ! Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 4, 2005 Partajează Postat Octombrie 4, 2005 1. - Este scump si are Fs destul de sus. Mai potrivit este frate-su de 12", pe care il ajuti doar putin la bas. Pretul este peste 200 Euro.2. - Fiind un woofer + driver inalte, e clar ca se obtine o inicnta pe 2 cai.3. - Randamentul incintei e dat de SPL -ul wooferului.4. - Se poate face incinta BR acordata sub Fs sau Voigt.5. - Filtrul e relativ greu de acordat corect. La BM12CXA am folosit un Butterworth departat bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum