mișa Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Ma enervati! Valderama, astia nu vor sa obtina ceva palpabil, un produs...Astea discuta numai teoretic!!!!! Nu te incurca cu ei! Victor e la fel!!! Si ma enerveaza!! Valderama! Te obosesti degeaba! Nici unul din astia nu intentioneaza sa faca ceva practic! Se vede dealtfel! Atentie!!!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 Imi pare rau , dar ma roade de prea mult timp chestia asta cu GU50SE , dar niciodata nu am fost asa aproape de final.....puteti sa luati legatura cu DjDog , cu DANZUP , cu Dnul LAZAROIU , cu toti trei am avut discutii saptamana trecuta despre acest subiect , este foarte fierbinte , si trebuie sa ma decid urgent , dar am nevoie de ajutor !Amplificator cu GU50 stiu si eu sa fac , dar nu am scos nici 8W....iar lampa asta chiar are potential ! De aceea apelez la sprijinul Dvoastra ! Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Cred ca am exagerat. Si eu la primul meu ampif cu lampi (cu GU50!) am obtinut 3,5W fara nici un sprijin. Mi-a dat de gindit pentru ca a fost un rezultat practic, masurabil. Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Am construit sursa separata pentru acest amplificator, urmand sa fac si niste poze... Puterea: 250 VA!Conexiunea intre sursa si amplificator se va realiza cu o mufa de 26 A ! cu 10 pini plus "pamantare" pe carcasa...Decuparea necesara pentru priza este de 30 mm x 50 mm ... (info pentru misa!) Link spre comentariu
blue Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Acesti watt sint pretul pt calitate, oricum factura la Enel nu are legatura cu ce da transformatorul... felicitari pt supradimensionare Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Imi pare rau , dar ma roade de prea mult timp chestia asta cu GU50SE , dar niciodata nu am fost asa aproape de final.....puteti sa luati legatura cu DjDog , cu DANZUP , cu Dnul LAZAROIU , cu toti trei am avut discutii saptamana trecuta despre acest subiect , este foarte fierbinte , si trebuie sa ma decid urgent , dar am nevoie de ajutor !Amplificator cu GU50 stiu si eu sa fac , dar nu am scos nici 8W....iar lampa asta chiar are potential ! De aceea apelez la sprijinul Dvoastra !stresezi pe toata lumea cu GU50 ,o sa ti fac eu un traf sa te lamuresti odata cu acest gu50personal nu suport tuburile din seria GUnu am nimic cu cei care fac amplificatoare cu elepur si simplu nu sunt pe gustul meu ca forma Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 stresezi pe toata lumea cu GU50 ,o sa ti fac eu un traf sa te lamuresti odata cu acest gu50personal nu suport tuburile din seria GUnu am nimic cu cei care fac amplificatoare cu elepur si simplu nu sunt pe gustul meu ca formaEh daca nu iti plac GU-urile poate iti plac SRS-urile sau QQE/QQV-urile(sunt mai nemtesti asa). Lasand gluma la o parte, ar fi interesant pt cine termina primul un astfel de SE sa incerce si un LS50 sau SRS552 ori ceva apropiat, sa ne spuna daca exista ceva diferente privind puterea obtinuta, distorsiunile etc. Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Am expus, mai pe la inceput, cauzele folosirii acestui tub: -pretul scazut -usor de gasit -pot fi folosite in audio, in scheme simple, abordabile si incepatorilor -durta apreciabila de viata -robuste -desi sunt tuburi lenese pot produce sunete care sa ofere sentimentul de "retro" -... De aceea amplificatorul se va numi RETROSON Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Transformatoarele... si dreselele, eticheta vorbeste de la sine... lazaroiu este un artist, sa vedem cum vor suna... Link spre comentariu
THOMAS Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Cam asa sunt facute transformatoarele lui ,sunt opt(8) bobine primare si opt (8) bobine secundare,schema in fisierul atasat.Ce scrie pe eticheta nu sunt minciuni,sunt masurate si probate pe un etaj final.Mai trebuie sa adaug ca am masurat o capacitate Cp/s=1112pF,o inductanta a primarului de Lp=35H.....,de sunat cred ca va suna bine,astept cu nerabdare rezultatele "analizei" de sunet!!!!P.S transformatoarele sunt fixate in bride de otel pe o parte si pe cealalata in bride de textolit,pentru ca din informatiile primite am aflat ca in proiectul respectiv OT-urile se vor fixa semi-ingropate in sasiu si nu se recomanda sa fie prinse rigid cu sasiul,la montare se vor desface piulitele de la prezoane si se vor fixa pe sasiu pastrand acele bride de textolit.Nu as recomanda capace de otel pentru OT-uri ci numai pentru transformatorul de alimentare.La OT-uri pentru "frumusete" se pot monta capace din material plastic sau textolit. Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Ce traf e ala? E un "multifunctional" ? Nu inteleg. Link spre comentariu
Kuki Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Nici eu nu inteleg, unde sint numarul de spire ? In secundar sint 400-800 spire ? Link spre comentariu
papelyno Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Nice Work D-le Lazaroiu ,kuki studiaza mai bine pdf-ul ,cum sa aiba 800 sp secundarul 825 inseamna ca pt o sarcina de 8 ohm legata pe prizele respective ale secundarului in primar va rezulta 2k5. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Mister ..... asteptam cu nerabdare dezmintirile domnului Lazaroiu pt cei ce nu au inteles nimic(printre care ma numar si eu... :cry: )Apelind desigur la bunavointa sa proverbiala Link spre comentariu
THOMAS Postat Noiembrie 13, 2010 Partajează Postat Noiembrie 13, 2010 Nice Work D-le Lazaroiu ,kuki studiaza mai bine pdf-ul ,cum sa aiba 800 sp secundarul 825 inseamna ca pt o sarcina de 8 ohm legata pe prizele respective ale secundarului in primar va rezulta 2k5. Excelent ,ai intuit foarte bine: 825 inseamna 8 ohmi pentru Ra=2,5K reflectat,425 inseamna 4 ohmi pentru Ra 2,5K reflectat si asa mai departe........Cifrele de acolo sunt notatiile (codificarile) terminalelor pentru utilizator,iar in pdf.este DOAR schema transformatorului si atat,nu sunt numarul de spire sau alte date.Numarul de spire a fost postat ceva mai in urma.Combinatia si intreteserea bobinelor tine de practica,de tipul de tola folosit dar si de performantele ce le dorim de la acest traf (aceste discutii au fost purtate de nenumarate ori pe acest forum,doar trebuie sa citim cu atentie) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum