Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformator pentru un amplificator SE cu GU-50...

feri.visky

Postări Recomandate

Exemplul propus de Dvoastra ilustreaza exact ceea ce am dorit sa exprim . Aveti dreptate cand afirmati ca modul de alimentare propus de mine nu este eficient pentru monoblocuri...dar este ideal pentru constructii stereo . Multumesc pentru sprijinul acordat cu schema de conexiune a filamentelor , precum si corectia necesara la potentialul catozilor " de sus " la valoarea reala de 250V .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 174
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• THOMAS

25

• mișa

21

• hpavictor

21

• feri.visky

18

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Exemplul propus de Dvoastra ilustreaza exact ceea ce am dorit sa exprim . Aveti dreptate cand afirmati ca modul de alimentare propus de mine nu este eficient pentru monoblocuri...dar este ideal pentru constructii stereo . Multumesc pentru sprijinul acordat cu schema de conexiune a filamentelor , precum si corectia necesara la potentialul catozilor " de sus " la valoarea reala de 250V .

OK!...desenul l-am complicat,practic este mai simplu pentru ca tuburile sunt grupate in aceleasi baloane perechi,cate un grup de trasee de filamente nu ar mai fi trebuit desenat....,ma rog,sper ca s-a inteles...
Link spre comentariu

...aproape ca am sperat rezolvarea dilemei... ce aproape am fost... dar de atunci am discutat cateva scheme, asa la suparafata, si nimic de transformator, ca deh... e mai usor sa facem un pas lateral decat sa atacam problema... poate ca nici nu exista nimic deosebit, doar in capul meu si ma complic... tare as testa cele doua variante cum se aud! Dar eu nu am terminat nici testul final la 6AS7...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

GU 50 este un tub foarte capricios, practic nu se poate face un amplificator cu comutare pe mod trioda-pentoda-UL fara modificarea PSF si impendanta transformator dar o data depasita aceasta problema tubul devine absolut competitiv ,imi place din ce in ce mai mult...Ideea comutarii pentoda-trioda este foarte buna, am realizat un montaj experimental si am incercat auditii pt diverse genuri de muzica, GU50 este un tub de mare viitor dupa parera mea si merita investit in promovarea lui !

Link spre comentariu

Ce simplu se eticheteaza prin simplificare, Victor acea lampa este germana si a aparut in niste conditii nefericite, clonarea ei este chestiunea necinstita ce ar trebui blamata insa totusi rusii au procedat logic si corect d.p.d.v. tehnic, prin extenso americanii au plasat pe Luna primii oameni cu ajutorul lui von Braun fara prea multe explicatii morale asa ca c'est la vie

Link spre comentariu

Foarte complicat acest tub, am crezut ca pot sa-l stapinesc la un moment dat dar comporamentul lui este diferit fata de alte tuburi si de acea ma gindesc la o discutie interactiva dar fara contre de doi bani, se ofera cineva sa discutam civilizat de solutii viabile ?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu este deloc urata ! Este doar sexi si rea...

Ca sa nu-i spui "urata cu spume", ii zici mai degraba "sexi si rea", la fel cum unei femei nasoale ii spui "interesanta" sau "deosebita".Daca acela este un "cadru festiv", cu funingine, praf si rugina, ma gandesc cu groaza la un cadru "normal"...-----------Se auzim "familia" cantand la intalnirea de pe 14 iulie! :aplauze
Link spre comentariu

Este o bucata dintr-un amplificator audio de radioficare ( banuiesc ) , salvata inainte de defrisarea totala . Sasiul cu trafo out a fost cumparat de un minoritar ( cioroiplan ) , cu bani putini , in fata mea , in talcioc-ul din Militari , Valea Cascadelor , acum cativa ani , cred ca in 2008 . Oricum lipsea sasiul cu sursa... Doar doua socluri cu capacel au fost recuperate de mine...au ajuns pe maini bune , la Dnul Lazaroiu . Nu le-am cumparat , nu mai aveam bani la mine . Pur si simplu le-am cersit vanzatorului...a spus ca daca le pot desface , sa le iau . Dar ( ghinion ) eram cu sotia , care era grabita , asa ca am reusit sa demontez doar doua bucati :cry: ...Cat despre gusturi , trebuie sa putem intelege legile esteticului :Unora le plac femeile :-blonde-roscate -brunete-chele-carunte-betive-cu handicap -decedate -etc …................Mie imi plac GU50 . :nebun:

Link spre comentariu

Ca sa nu ma indepartez de subiect si sa-ti fac, sper, o placere, iata amplificatorul pe care il voi aduce la intalnirea de pe 14 iulie. Este, bineinteles, cu GU50...Chiar daca vei veni mai tarziu, il las acolo, ca sa-l asculti, daca doresti.

post-6580-139829458773_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări