clauuuu Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Eu zic sa puna sa suplimenteze filtrajul si totodata sa lase basul mai incet din winamp sau din potentiometrul de pe spate.am dat bassul la minim din placa de sunet, meniul sistemului si winamp si tot se aude urat wooferul ( la volum mare ) se aude incet si PROST Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Eu zic sa puna sa suplimenteze filtrajul si totodata sa lase basul mai incet din winamp sau din potentiometrul de pe spate.am dat bassul la minim din placa de sunet, meniul sistemului si winamp si tot se aude urat wooferul ( la volum mare ) se aude incet si PROST daca inainte mergea bine si acu nu , si cu basul la minim e posibil ca sa se fi defectat difuzorul "de bass" sau chiar si probleme in partea de amplificare pot fi.. Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 si cand l-am cumparat tot asa se auzea.. Link spre comentariu
Vizitator nimrod00 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Eu zic sa nu te complici.Mai bine il vinzi si iti iei un amplif "simpatic" si doua boxe "sanatoase" si ai terminat balciul, daca spui ca asa se auzea si cand l-ai cumparat.Nu cred ca poate iesi ceva mai bun din moment ce se pare ca "baza" scartaie. Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2010 alea 2 boxe nu imi da efecte la filme, jocuri :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum