Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare amplificator

clauuuu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• clauuuu

14

• paul14

5

• __farad__

5

• wally_gatter

4

Top autori în acest subiect

Traf barosan? Nu mi se pare avand in vedere ca ar trebui sa aibe juma' de kilowatt pe putin :rade:.Clauuuu nu prea poti face mare lucru decat sa maresti filtrajul (peste conzii aia de 6800uF mai pune unii macar de 4700/50V daca nu gasesti mai mari si mai imbunatatesti cat de cat raspunsul in putere).Dupa cum mi se pare ai doua alimentari o poti identifica pe cea de la subwoofer(diodele mai mari si conzii de 6800) si o alimentezi din alt traf mai puternic( aceeasi tensiune de alimentare dar mai puternic-150-200W).Mai mult doar sa schimbi finalulConcluzie: nu se merita efortul sa faci toate astea.Daca ar fi al meu i-as mari conzii de 6800(ori pui unii de 10000/50V ori mai adaugi in paralel altii de min4700/50V) si m-as multumi cu ce iese.

Link spre comentariu

nu vreau sa mai bag bani in porcarii deastea..@farad: te referi sa ii schimb pe cei 2 de 2200/50v cu 2x4700/50v nu? pai am sa incerc..numa sa gasesc ( nu prea stiu unde sa caut )si in legatura cu alimentarea..chiar nu stiu cum sa o alimentez diferit :cry:

Link spre comentariu

Nu-l mai luati la misto ca se pierde.Sau toti am inceput cu Quad-uri?.Clauuuu cei de 2200 lasa-i in pace.Eu ma refeream la ceilalti mai mari de 6800 ii lasi pe placa si in paralel cu ei mai pui cate unul de 4700 minim.Cum ziceam nu te astepta sa observi o diferenta astronomica.Ampliful tau atata poate atata scoate

Link spre comentariu

dar eu nu vreau sa se auda mai tare, vreau sa se auda mai clar :jytuiyu ca bassu ala tare urat se mai aude..parca pocnestecosta mult daca ma duc la un electrician ? :speriat

depinde la care ... cam o sa coste
Link spre comentariu

Poate gresesc dar eu stiu ca filtrarea de pe alimentare ajuta la bass

normal ca ajuta , basul are nevoie de "amperaj" , energie care poate fi stocata doar in condensatorii de filtraj..
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări