Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere despre monitor DELL

iahim999

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iahim999

5

• Spitfire

3

• dorofteius

3

Va rog cine are monitor full hd led si e multumit de calitate sa imi spuna un model sau pe ce marca sa merg...As vrea led ca sunt mai bune(lumineaza mai tare si consuma mai putin) :limb: Care e firma cea mai buna pana la urma? :freaza:

Link spre comentariu

Am TV samsung , deocamdata nu m-a dezamagit.

Cine stie, stie... :da Inauntru acelui Dell e un "Samsung", performant ca atare, dar obositor precum un CRT.Ca TV nu-i problema, dar ca monitor PC, e.
Link spre comentariu

E bun si asta. Eu de exemplu sunt fan packard bell. Am un packard bell callisto 17" care merge de 6 ani fara nici cea mai mica problema, pe sistemul secundar.Acum am un maestro 220wdv, si se vede incredibil de frumos.

Link spre comentariu

Benq e dezastru ca fiabiliate,se defecteaza astea intr-o veselie, altminteri au in ele solutii novatoare, iar calitatea imaginii e cat se poate de buna. Aceeasi situatie si cu "Videoseven"-branza buna in burduf de caine...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări