iahim999 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Ce parere aveti de acest monitor? http://www.dell.com/us/en/dfo/peripherals/monitor-dell-p2311h/pd.aspx?refid=monitor-dell-p2311h&s=dfo 1000lei este pretul lui Merita?Astept pareri pro si contra Link spre comentariu
Vizitator Brook Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 timp de raspuns mic , rezolutie buna , urmeaza sa-l vezi cum se vede apoi iti dai cu parerea.Am TV samsung , deocamdata nu m-a dezamagit. Link spre comentariu
iahim999 Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Va rog cine are monitor full hd led si e multumit de calitate sa imi spuna un model sau pe ce marca sa merg...As vrea led ca sunt mai bune(lumineaza mai tare si consuma mai putin) Care e firma cea mai buna pana la urma? Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Am TV samsung , deocamdata nu m-a dezamagit.Cine stie, stie... Inauntru acelui Dell e un "Samsung", performant ca atare, dar obositor precum un CRT.Ca TV nu-i problema, dar ca monitor PC, e. Link spre comentariu
dorofteius Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 E bun si asta. Eu de exemplu sunt fan packard bell. Am un packard bell callisto 17" care merge de 6 ani fara nici cea mai mica problema, pe sistemul secundar.Acum am un maestro 220wdv, si se vede incredibil de frumos. Link spre comentariu
iahim999 Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Pana la urma cine imi spune care e firma cea mai buna sau fiecare ce are pe acasa si este multumit de calitate Link spre comentariu
dorofteius Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Pai eu spuneam de packard bell pt ca am avut la reparat ceva sute de monitoare, si nici un packard bell. Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Daca doresti un monitor PC profesional, incearca un Eizo, LaCie, Polaroid, Mitsubishi.Ceva mai modest, dar fara surprize in privinta fiabilitatii, Philips. Link spre comentariu
iahim999 Postat Octombrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2010 BENQ e valabil? Unii le lauda Link spre comentariu
dorofteius Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Nuuuu. Benq e dezastru. Link spre comentariu
iahim999 Postat Octombrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Nuuuu. Benq e dezastru. Ai Benq si nu te multumeste? Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 29, 2010 Partajează Postat Octombrie 29, 2010 Benq e dezastru ca fiabiliate,se defecteaza astea intr-o veselie, altminteri au in ele solutii novatoare, iar calitatea imaginii e cat se poate de buna. Aceeasi situatie si cu "Videoseven"-branza buna in burduf de caine... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum