Vizitator mosescuionut Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 ma poate ajuta si pe mine cineva. am probleme cu aparatul de sudura stel :piu 160. lam alimentat si fara sa-i mai fac ceva a iesit fum din el.am desfacut aparatul si nu pare a avea probleme prea grave.pe alimentare se afla un circuit cu citiva condensatori ,o rezistenta ,un transtormator cu 2 bobine pe un miz circular di ferita. pe acest circuit primul condensator rotund de culoare albasta sa prajit atingindul si pe cel de al doilea. imi puteti spune si mie ce valoare au cei doi condensatori?sunt la 275 de volti ........ dar nu stiu ce valoare au multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator mosescuionut Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 ma poate ajuta si pe mine cineva aici ? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Octombrie 31, 2010 Partajează Postat Octombrie 31, 2010 din ce ai scris pe aici pare a fi un invertor....si s-ar putea sa fie cu probleme mult mai grave decat ai vazut tu la prima vedere.....acel miez circular de ferita cu 2 bobine pe el e filtru de retea......du-l mai bine la cineva care se pricepe.....e destul de complicat sa repari un invertor de sudura Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum