figher_ionut Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Am stat si mam gandit si mia venit o idee. Ce ar fi daca as incerca de curiozitate sa printez un cablaj pe hartie de facut prajituri. Se gaseste foarte usor la magazine. Spun asta pt ca aceasta hartie are douo proprietati: 1)Este foarte rezistenta la caldura 2)Si nu se lipeste adica toneru se va transfera foarte lejer. Banuesc ca nu a mai incercat nimeni pana acuma. Voi ce parere aveti? E o idee idioata sau nu? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Incearca si ne spui si noua cum e... nu era neaparat necesar sa postezi un blat de pizza pentru asta... Mi-ai facut pofta... imi comand una chiar acum... Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 nu e o ideie idioata... e o ideie... speciala dar nu vad de ce n-ar merge... totusi... de pe vremea cand facea mama prajituri (si ii ieseau bine) parca imi amintesc ca foitele alea erau uleioase foarte putin... oricum buna ideie... incearca sa vezi ce iese Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 ramane valabila intrabarea: ...sa iau o punte de 25A pe 200V sau una de 35A pe 600V pe amandoua se poate pune radiator. diferenta intre ele este de 50 bani... or fi bune la pretul de 4 lei? eu am mai luat de acolo punti mai micute si s-au comportat foarte bine... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 ca sa fii sigur ia-o pe cea mai mare , asa spre comfortul tau psihic , pune niste condensatori de filtraj "tepeni" si baga curent in ei ca se apropie Pastele si nu ai facut inca nimic... Link spre comentariu
CIBY2 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Am stat si mam gandit si mia venit o idee.Ce ar fi daca as incerca de curiozitate sa printez un cablaj pe hartie de facut prajituri. Se gaseste foarte usor la magazine. Spun asta pt ca aceasta hartie are douo proprietati: 1)Este foarte rezistenta la caldura 2)Si nu se lipeste adica toneru se va transfera foarte lejer. Banuesc ca nu a mai incercat nimeni pana acuma. Voi ce parere aveti? E o idee idioata sau nu? Problema ta nu este hartia, ci curatatul suprafetei de cupru. Din cauza asta nu se prinde tonerul de el. Te duci la magazinul din coltul blocului si cumperi un burete de vase, din acela colorat cu o parte mai aspra, si o cutie cu Axion detergent de bucatarie pasta. Umezesti buretele, il dai prin pasta cu partea mai aspra si freci cablajul pana nu se mai vede nici-o pata pe el. Trebuie insistat mai mult pe la margini si colturi. Dupa ce ai terminat, il clatesti cu apa si il usuci intre paginile unei carti, cel putin eu asa fac, si mare, mare atentie, dupa spalare nu mai atingi cu degetele cablajul. Grasimea ramasa de pe piele compromite zona unde a fost atinsa. Daca totusi ai atins, mai freci cu axion. La fel, nu pui degetele pe partea imprimata a hartiei pentru nimic in lume. Si foloseste cu incredere hartia lucioasa de la reviste sau calendare, evitand pe cat posibil imprimarea pe poze. Daca pagina are doar scris, este perfect. Se obtin rezultate foarte bune. Si nu cumva sa schimbi buretele cu cel folosit la spalatul vaselor. Auzi la el, 7,5 lei o coala. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Am stat si mam gandit si mia venit o idee. Ce ar fi daca as incerca de curiozitate sa printez un cablaj pe hartie de facut prajituri. Se gaseste foarte usor la magazine. Spun asta pt ca aceasta hartie are douo proprietati: 1)Este foarte rezistenta la caldura 2)Si nu se lipeste adica toneru se va transfera foarte lejer. Banuesc ca nu a mai incercat nimeni pana acuma. Voi ce parere aveti? E o idee idioata sau nu? Problema ta nu este hartia, ci curatatul suprafetei de cupru. Din cauza asta nu se prinde tonerul de el. Te duci la magazinul din coltul blocului si cumperi un burete de vase, din acela colorat cu o parte mai aspra, si o cutie cu Axion detergent de bucatarie pasta. Umezesti buretele, il dai prin pasta cu partea mai aspra si freci cablajul pana nu se mai vede nici-o pata pe el. Trebuie insistat mai mult pe la margini si colturi. Dupa ce ai terminat, il clatesti cu apa si il usuci intre paginile unei carti, cel putin eu asa fac, si mare, mare atentie, dupa spalare nu mai atingi cu degetele cablajul. Grasimea ramasa de pe piele compromite zona unde a fost atinsa. Daca totusi ai atins, mai freci cu axion. La fel, nu pui degetele pe partea imprimata a hartiei pentru nimic in lume. Si foloseste cu incredere hartia lucioasa de la reviste sau calendare, evitand pe cat posibil imprimarea pe poze. Daca pagina are doar scris, este perfect. Se obtin rezultate foarte bune. Si nu cumva sa schimbi buretele cu cel folosit la spalatul vaselor. Auzi la el, 7,5 lei o coala. si eu tot cu atata am luat o coala albastra PNP Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 am vrut sa vad daca si cum merge... nu stiam ca e numai una ca am comandat de pe un site.ma gandeam ca or fi mai multe ca nu imi arata coala imi arata un pachet de coli abia dupa ce am comandat am vazut ca a scris cineva ca e o singura coala... :91pt filtraj am doi condensatori de de 10000uF pe 63V si inca 2 de 6800uF pe 50Vcate una din fiecare pe ramura. Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 CEL MAI PROST MARKER ESTE ALA DE PE MEEVAROM!!!! icon_axe mi-a facut cablaju praf... mi-am spart telefonul si nu am avut ocazia sa fac o poza sa vedeti in ce hal a ajuns PCB-ul noroc cu folia aia ca nu s-a luat pe unde s-a lipit cum trebuie... au ramas contactele cat de cat da a trebuit sa le intaresc cu fludor neaparat... mai am sa ii pun cateva piese ca evident astia de pe meevarom nu mi-au trimis toate piesele pe care le-am comandat in schimb mi-au trimis altele in locul lor... noroc ca mai aveam eu ceva piese de la dezmembrari saptamana viitoare poate reusesc sa fac o poza si sa o postez...P.S.: NU CUMPARATI MARKERE DE LA MEEVAROM (mai sunt si alte chestii care nu trebuiesc cumparate dar nu stau sa le enumer ca umplu pagina:D) Link spre comentariu
figher_ionut Postat Februarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2011 Fal din nou si foloseste metoda cu hartie fotoIainte de toate spala cablajul cu un detergent cu granule cum ar fi axion sau ciff si nu o sa mai ai probleme cu transferul de tonner,sau ca sa fii sigur dai cu niste smirghel foarte fin.Nu o sa te coste mai mult de 6 lei toata treaba.Daca spui ca cablajul precedent ti sa stricat chiar nu mai are rost sal folosesti sau daca sa subtiat stratul de cupru de deasupra nici cu cositoritu nu o sa mearga. Link spre comentariu
flores72 Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 CEL MAI PROST MARKER ESTE ALA DE PE MEEVAROM!!!! icon_axe mi-a facut cablaju praf... mi-am spart telefonul si nu am avut ocazia sa fac o poza sa vedeti in ce hal a ajuns PCB-ul noroc cu folia aia ca nu s-a luat pe unde s-a lipit cum trebuie... au ramas contactele cat de cat da a trebuit sa le intaresc cu fludor neaparat... mai am sa ii pun cateva piese ca evident astia de pe meevarom nu mi-au trimis toate piesele pe care le-am comandat in schimb mi-au trimis altele in locul lor... noroc ca mai aveam eu ceva piese de la dezmembrari saptamana viitoare poate reusesc sa fac o poza si sa o postez...P.S.: NU CUMPARATI MARKERE DE LA MEEVAROM (mai sunt si alte chestii care nu trebuiesc cumparate dar nu stau sa le enumer ca umplu pagina:D)Nu ințeleg de ce va chinuiti caci exista pe acest forum un user care vinde cablaje originale care trebuiesc doar gaurite.Sunt de calitate si ce este mai important au un pret mai mult decat modic.viewtopic.php?f=5&t=69915&start=30Userul se numeste gitarosca.Sunteți datori cu o bere Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Sunteți datori cu o bere o bere iti dau daca vrei ca nu imi place sa beau singur dar tot nu comand de la acel user:D nu ca am ceva cu el, nici nu il cunosc dar imi place sa fac singrur tot ce se poate face. o sa fac probabil in vacanta de paste inca un montaj ca pe primul l-am facut cu finalii TIP35C iar pe urmatorul o sa il fac cu BD249. mentionez ca amandoua montajele sunt stereo:D nu sunt asa de distruse incat sa trebuiasca sa le refac numai ca arata urat... si nici stratul de cupru nu s-a subtiat considerabil. in plus am lipit deja piesele pe placutza:| stai fara grija ca inainte de corodare am inceput prin a sterge foarte bine cu alcool izopropilic apoi am smilgheruit foarte bine cu smilgher fin, si apoi am sters iar cu alcool ca sa inlatur urmele de grasime ramase de pe degetele mele ca de carnaciori vienezi urmatorul montaj o sa il fac cu hartie foto... Link spre comentariu
flores72 Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 SalutAatazi am comandat piesele necesare pe un site recent criticat la acest subiect si sa vezi surpriză pretul final este undeva pe la 60 ron pentru un etaj final stereo si nu am comandat finali pentru ca am 4 buc inperecheate 2 cu 2 di seria sdt9207 cred ca sunt buni pentru aplicatie sunt dintr-un a-350 de la care vreau sa folosesc si carcasa.Sincer nu cred ca merita decat daca sunteți pasionați de acest amplificator pentru ca la cat va costa piesele puteți cumpara 2 FET100 de aici de pe site si cred ca merita pentru ca in momentul acesta eu ascult muzica pe un amplif echipat cu fet-uri si suna bine ,dar este de firma nu stiu cum suna unul in regim DIY .Mai am o intrebare catre cei ce au testat acest amplif daca ne poate spune ce distorsiuni are ,raport semnal / zgomot si asa mai departe caci am obsevat ca sunt multi interesati de aceasta schema care sincer mi se pare destul de veche si simpla practic nimic deosebit nu este la ea si totusi de ce vrem sa o facem?Sunt scheme destul de simple gen FET100 si noi o vrem pe aceasta , de ce oare?Daca v-am plictisit va cer scuze , dar poate imi raspunde cineva . Link spre comentariu
suat Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 nu vreau sa fiu carcotasdar si eu cred ca un amplificator ce foloseste bipolari sau darlington .. de firma.. suna mai bine decat un kit diy FET Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum