remus68 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Depinde de calitatea markerului. Folosesc Centropen Permanent 2536 si 2846, HITEXT 720 OHP si 580PC; niciodata nu am avut probleme. Principal este ca placa sa fie foarte bine spalata/degresata inainte de desenare. Link spre comentariu
mihaiu16 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Daca pun un semireglabil de 1K in loc de 250R tre sa mai modific vro rezistenta din alea de biass..? Link spre comentariu
mihaiu16 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Iauite si cablaju multt redus:D:D aveai dreptate remus cand spuneai ca ami ia o ora:)))exact atat mi.a luat Link spre comentariu
Letcon Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Incearca sa desenezi pe foaie cu linii(din caiet de matematica) si o dupa cateva incercari si rearanjari iasa treaba faina Te mai poti inspira si din alte cablaje la intamplare... Edit:jumperii aia 2 ii poti elimina usor,si la superdioda si la rezistenta de putere din dreapta. Vezi pe prima pagina un cablaj facut mai bine,incearca sa ajungi aproape de ala. Dupa schema ar trebui dus la "out",nu am stat sa ma uit peste cablaj si schema sa vad eventuale greseli si etc.Am zis sa iti faci o idee de cum ar trebui sa apara in final cablajul.Nu tre sa il copiezi,te inspiri si il imbunatatesti pe a tau.Ala facut de tine poate ar fi bun asa pentru 5 min de proba,nicidecum sa faci "statie" cu el. Link spre comentariu
mihaiu16 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Incearca sa desenezi pe foaie cu linii(din caiet de matematica) si o dupa cateva incercari si rearanjari iasa treaba faina Te mai poti inspira si din alte cablaje la intamplare...L-am marit sa se vada mai bn si am mai adaugat nijte rezistoare in loce jwmpe-re pe la prefinali alea de 22RNu am mai facut pe foaie cu patratele ca ma incurc in ele :rade:Daca vrea cineva sa al realizeze trebuie pus in oglinda..ca nu am mai stat sa al pun si in oglinda e usor de facut asta:D Link spre comentariu
mihaiu16 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Cum ai elimin asa usor ca io nuprea vad nici o posibilitate... :nebunrau:Edit: acu am vazut cum mere sa evit jumperii aia da nuj cred ca mai rau ma incurc.. Link spre comentariu
mihaiu16 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Incearca sa desenezi pe foaie cu linii(din caiet de matematica) si o dupa cateva incercari si rearanjari iasa treaba faina Te mai poti inspira si din alte cablaje la intamplare...Edit:jumperii aia 2 ii poti elimina usor,si la superdioda si la rezistenta de putere din dreapta.E bn cum am facut cablaju sau mai mere imbunatatit ? Link spre comentariu
mihaiu16 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 "Vezi pe prima pagina un cablaj facut mai bine,incearca sa ajungi aproape de ala." Nu vreau sa copiez..l.am vazut dar mi.sa parut ceva cam suspect la el...am incadrat intr-un dreptunghi albastru dc e pus cond-ul ala la gnd Link spre comentariu
George Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 dc e pus cond-ul ala la gnd Din greseala. Link spre comentariu
mihaiu16 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 dc e pus cond-ul ala la gnd Din greseala. Merge si asa am facut io un test in nimultisim da baga distorsiunii la greu:))si consuma foarte mult:2.5A pe ramura la 100W Link spre comentariu
mihaiu16 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Dupa schema ar trebui dus la "out",nu am stat sa ma uit peste cablaj si schema sa vad eventuale greseli si etc.Am zis sa iti faci o idee de cum ar trebui sa apara in final cablajul.Nu tre sa il copiezi,te inspiri si il imbunatatesti pe a tau.Ala facut de tine poate ar fi bun asa pentru 5 min de proba,nicidecum sa faci "statie" cu el.[/color]Da asa e da ar fi prima varianta si am incercat sa ai micsorez cat mai mult dimensiunile o sa fac o a doua varianta mai "aerisita"...Am o placa de 15x12.5cm o sa al fac multt mai aerisit si ma bn aranjate piesele ca sa iasa traseele mai groase..e adevarat ca in varianta asta nu ieseau prea groase si nu puteai sa al ti mult o sa revin in seara asta sau maine cu o a doua versiune de cablaj Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Dar de ce nu îți faci un amplificator audio ? Link spre comentariu
mihaiu16 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 trebuie sa mai modific ceva daca pun un semireglabil de 1K???? Link spre comentariu
mihaiu16 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Noua varianta de cablaj..si asta trebuie pusa in oglida .. e mult mai aerisit si am facut gaurile sa se potriveasca perfect componentele in ele Q7,Q8=2sc5200/mj15003; Q6,Q5=BD139; Q4=BD140 Q3=2n5551; Q2,Q1=BC556B pot fi si inlocuiti cu uni care sa aiba Uce>85V bn ar fi sa fie Uce=100V pt o alimentare de +/-45V sau +/-50V Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 mai modific ceva daca pun un semireglabil de 1K?Nu. La prima alimentare a montajului trebuie avut grija sa aibe cursorul pozitionat spre rezistenta de 1K. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum