Vizitator Danes Claudiu Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Verifica sa nu ai lipituri reci,rezistente intrerupte,tranzistori montati gresit/defecti,trasee intrerupte,....In cazul meu....sunet distorsionat rau si daca puneam degetul cine stie unde pe placa mergea bine dar aveam cativa volti pe difuzor a fost un traseu intrerupt...abia se vedea cu ochiul liber........,tensiunea unei ramuri de alimentare pe iesire,tranzistor montat gresit la etajul de intrare si nu numai,rezistente defecte de noi(obligatoriu sa masori toate componentele inainte sa fie plantate pe placa)....dar toate acestea s-au spus,eu doar le reamintesc Link spre comentariu
Vizitator r0akrul Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 salut am realizat si eu acesta versiune de amplificator totusi am cateva bube cu el daca poate sa ma ajute cineva (Metionet ca eu alimtez aste cambaj cu un trasformator care a esit dintr-un electromures 2X75, mometar alimetez decat un singur etaj) finali folositi 2SC5200 problema mea e ca super dioda nu am nici o tensiune cu toate ca am tensiune pana in semireglabilul de 2K5 dupa e 00v ceva ideii ? niste poze cu montajul poate va ajuta aici Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Noteaza pe schema (poti folosi si Paint) tensiunile masurate pe terminalele tuturor tranzistoarelor si posteaz-o. Link spre comentariu
Vizitator r0akrul Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 uite schema daca iti mai trebuie ceva notat cu cea mai mare placere Link spre comentariu
Vizitator r0akrul Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 a da am uitat ce doi BC 256 b Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 ...ala-i cablajul... schema se numeste desenul ala cu componente... Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Atentie! Masuratorile le faci in urmatorul mod:- virful de test al firului negru de la aparatul de masura il cuplezi la masa amplificatorului.- cu virful de test al firului rosu de la aparatul de masura vei face masuratorile in punctele indicate.Noteaza si semnul tensiunii masurate. Link spre comentariu
Vizitator r0akrul Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 am inteles revin cu notatiile momentam am fost unpic agromerat Link spre comentariu
vladonedj Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Merg 2n3055 pe post de finali ? Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Da.Daca sint produsi la IPRS, spune ce cifra este trecuta dupa notatia tranzistorului: de exemplu - 2N3055 / 6. Link spre comentariu
vladonedj Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Da.Daca sint produsi la IPRS, spune ce cifra este trecuta dupa notatia tranzistorului: de exemplu - 2N3055 / 6.Am si din aia cu cifre dupa model, dar am gasit 2 cu terminatia H, pe aceea a-si vrea sa-i folosesc Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Cei cu H "in coada" sint buni pentru aceasta aplicatie. Link spre comentariu
vladonedj Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Totusi se merita sa fac o astfel de schema ? Cunoaste cineva distorsiunile acestui amplificator ? Este mai stabil ca unul pe mosfeti ? Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 eu am facut un amplificator dupa schema electromures si se auzea destul de bine, acum folosesc un modul pe post am aplificare pentru un subwoofer de 40W......este destul de ieftin sa-l faci.....fai un modul in aer si fai o proba.....succes Link spre comentariu
vladonedj Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 eu am facut un amplificator dupa schema electromures si se auzea destul de bine, acum folosesc un modul pe post am aplificare pentru un subwoofer de 40W......este destul de ieftin sa-l faci.....fai un modul in aer si fai o proba.....succesEu ma gandeam sa dau 7294 pe un modul cu tranzistori .. se merita ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum