Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ELECTRO MURES 2X75W Schema ajutor

figher_ionut

Postări Recomandate

Vizitator Danes Claudiu

Verifica sa nu ai lipituri reci,rezistente intrerupte,tranzistori montati gresit/defecti,trasee intrerupte,....In cazul meu....sunet distorsionat rau si daca puneam degetul cine stie unde pe placa :bataie mergea bine dar aveam cativa volti pe difuzor :ras: a fost un traseu intrerupt...abia se vedea cu ochiul liber........,tensiunea unei ramuri de alimentare pe iesire,tranzistor montat gresit la etajul de intrare si nu numai,rezistente defecte de noi(obligatoriu sa masori toate componentele inainte sa fie plantate pe placa)....dar toate acestea s-au spus,eu doar le reamintesc :rade:

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 407
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaiu16

75

• remus68

72

• figher_ionut

52

• Stefan BBx

51

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator r0akrul

salut

am realizat si eu acesta versiune de amplificator totusi am cateva bube cu el

daca poate sa ma ajute cineva

(Metionet ca eu alimtez aste cambaj cu un trasformator care a esit dintr-un electromures 2X75, mometar alimetez decat un singur etaj)

finali folositi 2SC5200

problema mea e ca super dioda nu am nici o tensiune

cu toate ca am tensiune pana in semireglabilul de 2K5 dupa e 00v

ceva ideii ?

niste poze cu montajul poate va ajuta aici

Link spre comentariu
:scarpin Atentie! Masuratorile le faci in urmatorul mod:- virful de test al firului negru de la aparatul de masura il cuplezi la masa amplificatorului.- cu virful de test al firului rosu de la aparatul de masura vei face masuratorile in punctele indicate.Noteaza si semnul tensiunii masurate.
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Da.Daca sint produsi la IPRS, spune ce cifra este trecuta dupa notatia tranzistorului: de exemplu - 2N3055 / 6.

Am si din aia cu cifre dupa model, dar am gasit 2 cu terminatia H, pe aceea a-si vrea sa-i folosesc
Link spre comentariu

eu am facut un amplificator dupa schema electromures si se auzea destul de bine, acum folosesc un modul pe post am aplificare pentru un subwoofer de 40W......este destul de ieftin sa-l faci.....fai un modul in aer si fai o proba.....succes

Link spre comentariu

eu am facut un amplificator dupa schema electromures si se auzea destul de bine, acum folosesc un modul pe post am aplificare pentru un subwoofer de 40W......este destul de ieftin sa-l faci.....fai un modul in aer si fai o proba.....succes

Eu ma gandeam sa dau 7294 pe un modul cu tranzistori .. se merita ?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări