Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ELECTRO MURES 2X75W Schema ajutor

figher_ionut

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 407
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaiu16

75

• remus68

72

• figher_ionut

52

• Stefan BBx

51

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am terminat si eu de populat placa.... am bagat-o in priza si vezi surpriza... am 43Vcc pe iesire si aproape 3V pe intrare :nebunrau: scot sigurantele si am tot atat... nimic de pe placa nu se incinge si nu vad nici-o piesa ne la locul ei... :sparge:cam asa arata placa...: [attachment=1]Fotografie0018.jpg[/attachment][attachment=0]Fotografie0019.jpg[/attachment]nu am cu ce sa fac poze mai clare dar se poate distinge ceva...vre-o ideie?unde ar putea sa fie buba..?

Link spre comentariu

pai am masurat tot inclusiv condensatorii inainte sa ii montez.finalii sunt sigur ca nu au cum sa fie devina caci odata scoase sigurantele nu vad ce treaba mai au ei in afacere...

Link spre comentariu

am si eu o problema am terminat al doilea modul functioneaza .Pe joase se aude bine si pe inalte si medii distorsioneaza ingrozitor .Care sa fie problema?Am atasat 2 poze.Am respectat val componentelor cu o singura exceptie.In loc de rezistenta de 47k dintre out si baza tranzistorului de intrare am pus una de 43 .

Link spre comentariu

Cu finalii reci, pozitionezi semireglabilul de reglaj al curentului de mers in gol pina masori maxim 520...550mV intre baza si emitorul fiecarui final. Banuiesc ca tranzistorul din superdioda l-ai montat pe radiatorul finalilor.

Link spre comentariu

Deocamdata nu am montat radiatorul.Degeaba umblu la semireglabil am incercat problema survine din alta parte sunetul este foarte neclar.Nu pot sa trec de 350 de mV cred ca e de vina semireglabilul de 330ohmi.Caut unul prin casa acum sa vad daca gasesc si il reglez

Link spre comentariu

Pai cea din stanga este de 1k iar cea din dreapta e de 680r.Inainte sa citesc ce ai scris am schimbat semireglabiul cu unul de 2K si nu puteam sa trec de 350mV ca se incingeau finalii de sfaraia scuipatul pe ei.Rectific primul semireglabi era de 300 de ohmi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări