Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ELECTRO MURES 2X75W Schema ajutor

figher_ionut

Postări Recomandate

pe mine sa stii ca m-au costat piesele numa 40 RON cu tot cu finali TIP35C si am mai dat inca vre-o 10RON pt inca doua perechi de BD249C , traful m-a costat 60RON, filtrul mi l-am facut singur din niste piese pe care deja le aveam si ce ii mai pun pe cutie (potentiometre, vu-metre, LED-uri, dracii m-or mai costa inca 20RON +carcasa pe care mi-am facut-o singur si sunt foarte mandru:D deci cre ca am facut o treaba cu toate astea :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 407
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaiu16

75

• remus68

72

• figher_ionut

52

• Stefan BBx

51

Top autori în acest subiect

Imagini postate

LA CEREREA PUBLICULUI!!! :nebunrau: am hotarat sa pun in sfarsit niste poze cu ce m-am cracanat sa fac mai bine de 2 luni :rade: (lipsa de timp) si cam asa ar arata alimentarea si primul filtraj chiar dupa punte:Fotografie0006.jpg[/attachment][attachment=0]Fotografie0009.jpg[/attachment]imediat urmeaza si pozele cu piesele

Link spre comentariu

si asa arata partea de suuus (va rog nu imi spuneti ca rezistentele alea insumate trebui inlocuite ca imi iau campii :da ):[attachment=2]Fotografie0003.jpg[/attachment][attachment=1]Fotografie0004.jpg[/attachment][attachment=0]Fotografie0005.jpg[/attachment]mentionez ca si pe urmatoarea pereche o sa intre inca doi condensatori de filtraj de cate 10000uF/63V si mai mentionez ca mai am de pus niste piese poate saptamana viitoare daca am timp le pun si fac un video sa vedem ce a iesit si cum se aude:D

Link spre comentariu

Daca ai avut probleme cu markerul, nu este exclus sa mai fie trasee cel putin subtiate daca nu chiar facute swaitzer... Traseele prin care circula curenti importanti ar trebui bine cositorite sau dublate cu un fir neizolat, cositorit de traseul de cupru.

Link spre comentariu

unde au fost subtiate le-am dublat dar in alte locuri unde s-a lipit bine folia p-n-p a iesit impecabil,si nu ma mai fost nevoie... tot respectu pt folia aia ca altfel cerseam cablaje pe la CFR-istii de prin sat care povestesc mereu cum trageau ei trenuri cu ... :rade: o sa mai verific totusi si data viitoare cand mai trec pe la tara... poate le dublez pe toate, desi ma gandeam daca a iesit bine asta sa mut toate piesele pe o placutza adevarata... erau unele verzi foarte rezistente da nu se gasesc pe meevarom decat dracii dinalea de le indoi din priviri... pe asta o tinea cupru dreapta ca dupa ce am scos-o din baitza s-a cocosat ca toti dracii...

Link spre comentariu

a iesit super dar:-nu gaseai si tu niste socluri pt sigurantele alea?-si eu as mai adauga niste "grosisment" la alimentare si la OUT ca plesnesc firele alea de nu iti vine sa crezi. pune ca mine cablu de putere pe alimentare si out. unde am ramas fara cablu gros am pus doua mai subtirele pe fiecare ramura ca nu ii de gluma :ras: acu serios vorbind, am cam exagerat dar cu un amplif de 4x30W /12V am facut pilaf firele alea de telefon, vorbesc foarte serios

Link spre comentariu

Firele alea au ramas de cand lumea "de cand l-am alimentat ultima data" nu am avut alimentare puternica si nu mi am facut griji.Oricum e la mintea cocosului ca trebuiesc fire groase o sal pun la punct cand o sa am timp.Apropo! Ampificatorul tau cum suna lai testat?

Link spre comentariu

cu umpic de ajutor "domnesc" il incerc saptamana viitoare sambata sau duminica... mai am sa ii pun vre-o doua trei piese, se vede pe poze ca mai trebuie zeneru si inca cateva...ar trebui sa mearga ca am folosit piese bune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări