TITI Postat Octombrie 7, 2005 Partajează Postat Octombrie 7, 2005 Si la mine cand sastateam cu ai mei aveam camera renovata de mine si aveam un bas de numa numa in config amplif de numai 2 x 15w chiar Micron si doua boxe grundig de 60W. Pe pereti era numai var lavabil>Acum unde stau am pe pereti calciu :smt017 si am si amplificarea mai mare si in camera basul e f slab dar in celelate camere se aude un bas de parca asa avea un sub din ala de masina...ce e mai enervant este faptul ca basul este perceput in celelate camere la o valoare parca total neadevarata........ :smt013 ce ma e\nerv ca eu nu am atat bas in camera unde sunt sculele e chiar sec.. Link spre comentariu
Vizitator m_maxx Postat Octombrie 7, 2005 Partajează Postat Octombrie 7, 2005 OFF TOPIC cand dai un bairam distractie cu prietenii sau cum vrei tu sa`i spui... pui fir mai lung si muti boxele in alta camere si "voila" :snakeman: Sau ai putea sa iti antifonezi camera si dupa aia... :supz: Link spre comentariu
Vizitator Diablo666 Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 Asa am patit si eu cu un sub, in camera se aude mediocru dar in camerele alaturate duduie tot.Cineva mi`a spus ca, camera se transforma ea in incinta si de asta se aude la vecini mai tare si la mine ioc...(ceva de gen bandpass, altfel nu`mi explic).Sa fie adevarat sau doar si`a batut jok de mine?Ceva de genu s-a intamplat si la mine...am doua boxe Unitra de 150w si una am bagat-o sub pat ( patul este intr-un colt al camerei ). Intre difuzorul de bass (30 cm) si pat au ramas cam 5 cm. Chestia asta are exact efectul unui bandpass...este f mare diferenta intre cum se aude boxa de sub pat si cea din camera...( as mai putea da si alt exemplu)... Link spre comentariu
Vizitator VaKe Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Este foarte adevarat ca, o camera se poate transforma intr-o boxa mai mare si de aceea se aude mai tare la vecini (camere alaturate) decat se aude in propria camera (unde sunt boxele). Eu am putere RMS in sufragerie de 30..40W de la o combina Philips si daca le tin normal pe covor la 1,5 m de combina se aude slab basul. Insa daca uit de sunet stereo si le pun una peste cealalta cu fata spre perete intre spatiul de 40...50cm dintre mobila si perete, scot un super sunet de subwoofer dala belea si iata cu doar 2 boxe de 15 W RMS fiecare. Sunetul este din pc care trece din start prin celebrul filtru pt winamp DEE v1.0...1.2 apoi ajunge in combina deja modificat in hz mai josi si rezultatul este SUPER :supz: Imi zangane vre-o 2 usi :)Pentru sunet stereo cu bass cat mai tare recomand pozitionarea boxelor cat mai aproape sau chiar in coltul camerei. Link spre comentariu
Vizitator VaKe Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 Iata si zonele unde se aude mai bine basul EXTREM la mine in sufragerie.Intre boxe si peretele din fatza lor e o distanta de cca 50 cm. Link spre comentariu
Vizitator m_maxx Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 ia sa pui boxele mobila tot ce ai intr`o camera izolata cu vata minerala intre perete si placa de rigips sau izolata cu polistiren extrudat si atunci sa vezi cat de mult se schimba sunetul iar in loc sa ai mai multe zone in care se aude mai tare vei avea o zona, adica camera toata, in care se va auzi mult mai bine...si vei putea sa dai :supz: :supz: :supz: fara sa deranjezi prea mult vecinii. :partyman: Am incercat la un vecin, am mutat toata mobila si boxele si am obtinut un sunet total diferit decat la mine :goodman: Il invidiez pe vecin.... :smt062 Trebuie sa`mi antifonez camera. :snakeman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum