Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AVETI GRIJA LA CUMPARARE

belowsky

Postări Recomandate

Am luat si al doilea integrat TDA4505 de la magazin,(450000) si iata cand vreau sa-l pun,ma uit mai atent,picioarele au fost lipite,deci nu era nou,l-am pus la loc si iata tv-u merge perfect,DECI magazinu,unde mai si repara,vinde piese din dezmembrari si bune si rele,numai un pic le aranjeaza la picioare sa nu se vada.Iata ce am patit domniilor electronisti,in orice moment va poate baga pe gat,piese folosite si rele.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• belowsky

2

• Tavi

1

• luc

1

• MIHAIS

1

Top autori în acest subiect

te rog incearca sa fii si tu mai ordonat cand posetzi subiectul cu 4505 l-ai pus la topicul altcuiva , fara nici o legatura, iar pentru continuare deschizi un topic nou ... cine crezi ca mai intelege ceva cand citeste pe viitor aceste topicuri ? :rock:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

faptul ca ai cumparat piesa folosita nu e o noutate mai ales la mine in galati e la ordinea zilei,ca cei de la ateliere se au bine cu cei de la magazine si se permit anumite experimente.

luc daca nu stii nu vorbi : spune-mi un magazin din galati unde se face asa ceva si-ti pot demonstra ca te inseli amarnic (cu totul alta e situatia)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări