Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator chinezesc

Vizitator DonGarcea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

1

• electronik

1

• stefi1_2006

1

• iulianpry

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cam 2 x 28v curent alternativ, vezi ca e notat la mufa din stanga placii in dreptul conzilor de filtrare, poate sa fie un traf si de 300w---500w, puterea e mult sub cea spusa de ei, depinde de ce fel de chit este, cel de asazisul 2x500w , de 2x250w sau cel de 2x150w

Link spre comentariu

vezi la ce tensiune merg condensatorii de filtraj de dupa puntea de redresare ,si alimentezi cu o tensiune ,orientativ vorbind ,cu 10% mai mica decat e scris p ei.bine inteles asta daca tranzistorii din etajul final si prefinal permit o astfel de tensiune.te uiti in datasheet si vezi cat duc tranzistorii.

acum din poza nu pot sa imi dau seama k nu e prea clara ,dar banuiesc ca ai nevoie de o tensiune simetrica si posibil un transformator de cel putin 300w.

da si tu mai multe detalii ca asa din poze nu ai cum sa iti dai seama.

ATENTIE Vcc(curent continu) = 1.41*Vca(curent alternativ) dar poate ca stiai deja :jytuiyu

P.S am rasp toti odata

Link spre comentariu
Vizitator DonGarcea

Am achizitionat un amplificator chinezesc si nu stiu ce traf trebuie :jytuiyu .Ceva sfaturi ? Poza http://img840.imageshack.us/img840/3317/statie400.jpg

Vezi ca ar trebui sa scrie pe cablaj cu ce tensiune AC se alimenteaza.Nu ar fi greu sa scrii si modelul...oricum nu cred ca poti scoare mai mult de 30W din el.Ia zi, sincerc, tu pentru ce putere l-ai luat ? :ras:
Cica 200 w reali
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări