Vizitator Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Buna seara, Tot din seria world radioreceiver firma Intersound a produs un receptor micut cu 9 Benzi de receptie: SW1-7/ MW/ FM foarte sensibil. Placa cu piese este contruita tot in jurul unui integrat Sony CXA.... in tehnologie SMD. Aparatul dispune de un comutator de reglaj al sensibilitatii Local/DX. Cateva poze: Link spre comentariu
Vizitator giurgescu Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Cred ca e primul radio pe care-l vad actionat de o curea dintata, ca la distributia autoturismelor! Interesant ca mai functioneaza curelusa la cit a fost ea de utilizata. Se stie anul de fabricatie? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Au in jur de 10-12 ani. Link spre comentariu
madkat Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Chiar mai mult - imi aduca aminte ca pe la noi prin magazine au aparut cam in 96-97 produsele "intersound" - si radiouri de genul asta printre eleDestul de bine facute - am un ceas lcd cu alarma, proiectie ora pe perete/tavan si control radio (nush ce statie de prin germania, daca o "prinzi" cu el, seteaza ceasul automat) - care merge si acum, fara absolut nici o problema, si cu precizie foarte buna Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Da sunt destul de bune am urcat doua videoclipuri cu asta mic WE901, (mai greu la prins posturi trebuie sa ai ughii) Receptie in FMBHuOCPrGkOs&feature=youtu.be Receptie in USOiHXOGznsb4 Link spre comentariu
radiot Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Succes la reconditionarea aparatului iunga,frumos aparatul rusesc,si deosebit ,interesant comutatorul din interior...asteptam un clip dupa, sa auzim ce poate... Scotocind prin maruntisuri am gasit un mini-aparat FM receiver care receptioneaza banda UUS 88-108 mhz,se alimenteaza cu 3 baterii AG13,auditia facandu-se la casti,avand un comutator cu rol de off si 2 trepte de volum,realizat cu ci din imagine.. initial m-i la modificat cineva sa receptioneze banda est,modificand bobina,introducand un mic miez de ferita in ea,iar eu am scos acel miez,aparatul reveind la parametrii initiali,banda vest asa cum a fost cand l-am procurat.. Link spre comentariu
albasete Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 Sper ca postez bine, nu este numai radio, ci o combina audio din anii "80, functionala, 2x35W. potentiometrii sunt intepeniti, inclusiv balansul, numai volumul functioneaza. Off topic: daca are cineva o doza pentru pick-upul din imagine - Ziphona- sunt dispus sa o cumpar. Link spre comentariu
radiot Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Va salut, Va prezint radiocasetofonul HITACHI,made in Singapore,complect functional.A avut ata de scala cazuta si nu mai misca condesatorul variabil,si rupta cureaua de la casetofon.Am facut inlocuirile si aparatul s-a trezit la viata...L-am achizitionat ieri din talcioc la o suma modica ,mi-a placut culoarea si faptul ca arata ca nou.Are lipsa bratul de transport si ma gandesc sa gasesc o solutie, eventual o curea din material textil mai lata... [/ Link spre comentariu
radiot Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Daca doriti sa auziti aparatul HITACHI,pot face un videoclip,are un volum puternic,si la radio si la casetofon,difuzoarele au 2w,si functioneaza si indicatorul stereo si nu numai...Astept mesajul de la dvs... partea de alimentare si casetofonul care are cureua montata..... Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Vreau să văd un videoclip cu el, desigur Link spre comentariu
dragos_tl Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Sharp GF-990V aflat in posesia mea. Transformatorul este ars (cred ca a fost alimentat cu 220v in partea de 110v) si deckul din stanga nu functioneaza. In rest e functional, inclusiv sintetizatorul. Link spre comentariu
radiot Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Va salut, va prezint radioul cu ceas Philips,care l-am achizitionat pentru experimente,am montat 2sigurante de 63mA,la alimentare,si 180 mA la partea de radio,apoi un cordon de alimenentare,si am dat drumul la radio care nu are difuzor ci o mufa de difuzor exterior,am atasat o boxa si radioul se auzea exceptional,dar nu reuseam sa reduc volumul ,la capatul potentiometrului liniar,tot se auzea potivit...si cand am vrut sa vad ce are,am atins ceva la masa si am distrus vreo 3 tranzistoare pe care nu stiu cu ce sa le inlocuiesc..va prezint si o poza cu ele..1602e,9410a,9630,9460a,sant motorola la amplificatorul audio cea cu placuta de racire din aluminiu....daca poate cineva sa ma ajute ..multumesc mult pentru ajutor la lucru.. am inlocuit 1602e cu BC 178 tip pnp,dar celelalte??si s-au ars si sigurantele cea de 63 si 180 la radio.. Link spre comentariu
augustin87r Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 BD 135/136 e solutia sau paote si cele mai mici care se foloseau in etajul final de la Song de ex : BC 337 / 327 . PS. Am trimis si un MP, dar nu stiu daca l-ati primit. Nu prea imi merge bine reteaua... Link spre comentariu
uvas Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Radio FM cu...peste care vorbeste.(misca limba pus pe motion) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum