madkat Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Superb Telefunken-ul...Nu pot decat sa imi imaginez ce sunet excelent are cu acele difuzoare mari. Si difuri separate de inalte! Link spre comentariu
mila Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Boombox Ghettoblaster Telefunken CR-100 Am facut un scurt video cu camera web.E prima data cand fac asta asa ca va rog sa scuzati calitatea. E, Sharp-ul lui @fluffy38 e din alta liga!Abia astept un video cu sunet! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Frumos! se aude si se vede destul de bine videoclipul... ....................Multumesc pentru atentie,stiu aparatul solo 100,imi amintesc ca la el am ascultat evenimentele din '89.este un aparat reusit care se aude foarte bine pe cele 2 lungimi pe care le are,am avut un aparat asemanator de culoare alba..Ma bucur ca ati inceput sa mai mesteriti..dar va trebuie un aparat mai mare ..mai pe masura dvs. astept sa ma contactati cand sante-ti dispus la alte rezolvari de situatii............................ Pentru dl profesor : de luni sunt in Pitesti dupa ora 17. Sa vedem ce aparat vom avea de restaurat Sper sa-l reparam. Link spre comentariu
radiot Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Boombox Ghettoblaster Telefunken CR-100Am facut un scurt video cu camera web. Multumim d-lui Mila pentru straduinta depusa,si clipul prezentat, ledurile din stanga nu ar trebui sa se aprinda dupa ritmul muzicii?in clip stau toate aprinse!si randul de sus si cel de jos.De auzit se aude frumos si estetic aparatul arata impunator..felicitari pentru achizitie.. pentru d-ul Cristian,va anunt la telefon cand trec de la dvs.cu tunerul ELECTRONICA. Link spre comentariu
mila Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Multumesc,Ledurile din stanga 'clipocesc' numai cand se face redare de pe casetofon. In regim radio randul de sus arata taria semnalului radio, cel de jos sta aprins la max. tot timpul daca e alimentat de la retea.Daca e alimentat de la baterii randul de jos arata tensiunea bateriilor. Link spre comentariu
radiot Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Multumesc pentru explicatii,acum am inteles; ca sa nu raman dator am facut un clip cu radiocasetofonul Hitachi,pe care il am de putin timp si pe care mi-l doream de mult,cand era scump si la care imi placea culoarea,marimea,puterea audio, si faptul ca avea leduri care jucau in functie de nivelul semnalului,atunci de mult cand era la moda..acum e depasit dar radio se aude bine,in special pe UUS;si US. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Frumos!si foarte sensibil prinde radio Oltenia Craiova pe 105Mhz si radio Valcea pe 88,6. Eu cu aparatul Sony mai reusesc asemnea performante. Link spre comentariu
radiot Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Va prezint si cateva poze cu interiorul radiocasetofonului Hitachi.Aveti un ochi expermentat d-le Cristian,aparatul receptioneaza posturile radio valcea,radio galaxy,si radio craiova,in afara de cele obisnuite,zu,cafe,magic,pro fm,radio 21,trinitras,kiss,actualitati,muntenia,europa fm.Are cateva integrate care probabil amplifica semnalele bine creind sensibilitate buna pentru acele vremuri de odinioara.... Link spre comentariu
mila Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Fain aparat Sony ICF-390 se aude bine pentru clasa lui.! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Dragut aparatul Graetz are o infatisare placuta ochiului,diferita de cea a aparatului Cora,care nu are transformatoare de iesire,iar alimentarea se face cu 3v,si care totusi a fost un tranzistor reusit la acea vreme,numai la infatisare era oricum modest...sa-l ascultati sanatos..si sa va aduca numai stiri bune...Va prezint radioreceptorul portabil Sony ICF-390,cu 2 lungimi de unda AM,FM.care se alimenteaza de la 2 baterii R6 ,avand un indicator de acord,care lumineaza la acordul corect pe post...un mic videoclip.. Sony ICF -390,un aparat excelent, foarte rezistent, construit in jurul CI CXA1019S cu un difuzor de 2.2 inch ceea ce explica nivelul audio destul de ridicat pentru dimensiunile lui 155 x 80 x 35 mm; Link spre comentariu
radiot Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Multumesc pentru completare la aparatul Sony,si in continuare ma simt dator sa prezint si poze cu interiorul aparatului.. Am remarcat ca este lucrat pe module care se asambleaza usor si exact,iar piese aproape ca nu sant,integratul avand rol complex..un aparat care a meritat sa fie adaogat la colectie... Link spre comentariu
mila Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Fain aparat, constructie ingrijita, cablaj aerisit si ordonata asezarea pieselor...parca nu e din aceea parte a lumii(China, Japonia)Felicitari pentru achizitie. Link spre comentariu
radiot Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Aparatul Normende are un difuzor eliptic care reda bine toate frecventele ,avand un sunet patrunzator,pentru dimensiunile aparatului,comparabil cu mamaia noastra.Felicitari pentru achizitie! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Multumesc pentru atentie,stiu aparatul solo 100,imi amintesc ca la el am ascultat evenimentele din '89.este un aparat reusit care se aude foarte bine pe cele 2 lungimi pe care le are,am avut un aparat asemanator de culoare alba..Ma bucur ca ati inceput sa mai mesteriti..dar va trebuie un aparat mai mare ..mai pe masura dvs. astept sa ma contactati cand sante-ti dispus la alte rezolvari de situatii.. Dl. profesor aparatul este reparat si pe FI-MA (CI TDA1046), caci despre acest CI era vorba...Se aude excelent pe ampliful meu cu tuburi miniatura si iesire pe casti (montaj SRPP); asta ca sa nu deranjez kinderii ca au lectii de facut. Si ceva poze din timpul lucrului Link spre comentariu
radiot Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Dl. profesor aparatul este reparat si pe FI-MA (CI TDA1046), caci despre acest CI era vorba... Se aude excelent pe ampliful meu cu tuburi miniatura si iesire pe casti (montaj SRPP); asta ca sa nu deranjez kinderii ca au lectii de facut. Si ceva poze din timpul lucrului M-am orientat bine la dvs.atunci cand am adus Tunerul Electronica la reconditionat...Ma bucur mult ca l-ati operat bine si in urma interventiei "pacientul" a inceput sa cante si sa vorbeasca...Nu reuseam sa gasesc acest defect CI 1046,dar mai ales sa-l inlocuiesc...Multumesc mult d-le Cristian,ramane sa vedem cand pot sa trec sa iau "pacientul" acasa ,ca sa lasam masa libera si pentru alte interventii..Mi-ati facut o surpriza placuta..Mai vreau sa va spun ca am riscat si am luat aparatul de radio,cel mic si fara nume,si probat acasa functioneaza pe UM,US,si UUS vest,dar are ata de scala rupta de mine in incercarea de a face indicatorul de acord sa se miste...inca mai incerc sa o fixez.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum