Cristian74 Postat Iunie 9, 2019 Partajează Postat Iunie 9, 2019 Un radio de colectie cu SSB Sony ICF SW55 SCH care face fata la orice tip de receptie in orice conditii... am facut un videoclip in banda de 80m si 40m la ora 19.00 semnalul a crescut usor dupa ora 20.20 (in Pitesti a plouat intens si semnalul a fost influentat negativ): Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iunie 9, 2019 Partajează Postat Iunie 9, 2019 (editat) poze cu acest aparat Japonez din colectie: Country: Japan Manufacturer / Brand: Sony Corporation; Tokyo Year: 1991 Category: Broadcast Receiver - or past WW2 Tuner Semiconductors (the count is only for transistors) Semiconductors present. Main principle Superhet, double/triple conversion; ZF/IF 55845/455 kHz Wave bands Broadcast, Long Wave, Short Wave plus FM or UHF. Details Power type and voltage Dry Batteries / 4 × 1,5 Volt Loudspeaker Permanent Magnet Dynamic (PDyn) Loudspeaker (moving coil) Power out from Radiomuseum.org Model: ICF-SW55 - Sony Corporation; Tokyo Material Modern plastics (no Bakelite or Catalin) Shape Portable set > 8 inch (also usable without mains) Dimensions (WHD) 194 x 127 x 39 mm / 7.6 x 5 x 1.5 inch Notes Coverage 150 - 30000 Editat Iunie 9, 2019 de Cristian74 Link spre comentariu
Cristian74 Postat Iunie 9, 2019 Partajează Postat Iunie 9, 2019 Si revin cu o receptie LSB in banda de 80m dupa ora 21, sa limpezit foarte bine atmosfera cu o propagare excelenta: Link spre comentariu
Cristian74 Postat Octombrie 5, 2019 Partajează Postat Octombrie 5, 2019 (editat) Un radio fain Sangean DPR65 DAB+ Postez un filmulet facut cu o receptie in DAB la DX (in orasul Titu pe canalul 12A): Editat Octombrie 5, 2019 de Cristian74 Link spre comentariu
Cristian74 Postat Octombrie 5, 2019 Partajează Postat Octombrie 5, 2019 Descriere Radio Portabil Sangean DPR-65, DAB+, FM-RDS Caracteristici Generale Putere totala 0.2 W Control volum Digital Tuner Benzi pentru tuner FM Digital Audio Broadcasting (DAB) Da Gama de frecventa DAB 174 - 240 MHz Gama de frecventa FM 87.5 ~ 108 MHz Numar de posturi presetate 10 Radio Data System (RDS) Da Antena Da Ceas Tip ceas Digital Alimentare Baterii Tip acumulator UM-3 Numar baterii 2 Culoare Alb Greutate 0.177 Kg Dimensiuni 127 x 70 x 30.5 mm Link spre comentariu
Cristian74 Postat Octombrie 7, 2019 Partajează Postat Octombrie 7, 2019 (editat) Se pare ca azi propagarea terestra in DAB 12A(Bucuresti) este foarte buna pe o raza de 70km fata de antenele din Herastrau. Am realizat o receptie la Titu (aprox. 50km de Bucuresti) cu un semnal indicat de 3 liniute pe un radio Roberts Play 10.(ceva deosebit!) 223.936 (12A) Radio România Actualități Radio România Cultural Radio România Muzical Radio România București FM Radio 3 Net Radio Antena Satelor Editat Octombrie 7, 2019 de Cristian74 Link spre comentariu
Cristian74 Postat Octombrie 7, 2019 Partajează Postat Octombrie 7, 2019 Descrierea aparatului: https://www.robertsradio.com/fr/products/radio/dab/play-10 Link spre comentariu
Vizitator Szabolcs Zoltan Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Am dat si eu peste acest aparat TEC S811 RR. Functioneaza impecabil. Link spre comentariu
Cristian74 Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Acum 17 ore, Szabolcs Zoltan a spus: Am dat si eu peste acest aparat TEC S811 RR. Functioneaza impecabil. Seamana cu un Panasonic, sa-l caut prin depozit... Gata i-am gasit videoclipul: PANASONIC SGJ500 Turntable Cassette Player Recorder with AM-FM Radio Link spre comentariu
Cristian74 Postat Octombrie 9, 2019 Partajează Postat Octombrie 9, 2019 (editat) Editat Octombrie 9, 2019 de Cristian74 Link spre comentariu
Cristian74 Postat Octombrie 10, 2019 Partajează Postat Octombrie 10, 2019 (editat) Un radio foarte sensibil in receptii DAB/DAB+ este si Roberts Play. Receptia din Găești la cca 70km de antenele din Herăstrău, facuta in exterior, departe de ecranaje. Editat Octombrie 10, 2019 de Cristian74 Link spre comentariu
Cristian74 Postat Octombrie 11, 2019 Partajează Postat Octombrie 11, 2019 (editat) Un radio DAB destul de bun este si Lenco PDR 19BK : Un videoclip cu aparatul in acelasi loc ca ieri: receptia DAB este destul de stabila si la 70Km de antenele din zona Herastrau. Voi mai incerca si alte aparate DAB... Editat Octombrie 11, 2019 de Cristian74 Link spre comentariu
Ouletz Postat Octombrie 19, 2019 Partajează Postat Octombrie 19, 2019 La 08.10.2019 la 14:42, Szabolcs Zoltan a spus: Am dat si eu peste acest aparat TEC S811 RR. Functioneaza impecabil. Primul TV color ce si l-au cumparat ai mei in 1991 se numea tot TEC. la vremea respectiva erau mai multe produse electronice marca TEC sensibil mai bune decat chinezariile vremii. Totusi, n-am stiut niciodata ce-i cu aceasta firma TEC, din ce tara provine, daca-i o firma de tip brand sau doar un un piratzel mai rasarit al epocii. Voi stiti mai multe despre TEC? Link spre comentariu
Cristian74 Postat Octombrie 20, 2019 Partajează Postat Octombrie 20, 2019 (editat) Un radio din colectie scos la aer, Grundig Satellit 500 si iata o minunatie de receptie la DX pe FM 100.4MHz (Kossuth Radio) din tara vecina HU... La cca 700Km doar cu antena telescopica a aparatului... Detalii tehnice: Country: Germany Manufacturer / Brand: Grundig (Radio-Vertrieb, RVF, Radiowerke) alternative name Grundig Portugal || Grundig USA / Lextronix Year: 1989–1991 Category: Broadcast Receiver - or past WW2 Tuner Semiconductors (the count is only for transistors) Semiconductors present. Main principle to an article Superhet, double/triple conversion; ZF/IF 10700/450 kHz Wave bands Broadcast, Long Wave, more than 2 x SW plus FM or UHF. Details Power type and voltage Line / Batteries (any type) Loudspeaker Permanent Magnet Dynamic (PDyn) Loudspeaker (moving coil) / Ø 10 cm = 3.9 inch Power out from Radiomuseum.org Model: Satellit 500 [International, Professional] - Grundig Radio-Vertrieb, RVF, Material Modern plastics (no Bakelite or Catalin) Shape Portable set > 8 inch (also usable without mains) Dimensions (WHD) 304 x 178 x 66 mm / 12 x 7 x 2.6 inch Notes Synchrondemodulator, ROM-Tabelle zur Senderspeicherung. KW-Bereich FM MAPS: Editat Octombrie 20, 2019 de Cristian74 Link spre comentariu
Sorin - Viorel Mares Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Salutare! Mai jos sunt imagini cu radioul Grundig Music Boy 175 fabricat pe la inceput de ani 90. Nu-i el vreun Satellit ca cel din postarea de mai sus, insa receptia este excelenta pe toate benzile. FM-ul e stabil, nu trebuie sa extind antena ori sa fac acrobatii cu ea din cauza multipath-ului. Pe scurte, cu ea extinsa, langa geam si de la etajul 8 posturile sunt garla. La fel si pe medii seara, iar pe lungi intra si acolo cateva, inclusiv clasica "antena a satelor" pe 153 kHz.... dar si postul polonez si ceva francezi presupun. Difuzorul e de 10 cm, si 1.5 W un "no name" de malaezia - se aude destul de puternic si "cald" sa folosesc un termen total subiectiv. Spre deosebire de un ITT Golf 320 cam din aceeasi categorie, acesta mai are si o ramasita de note joase, iar mediile inalte (fix frecventele aceelea de pe langa 8 kHz pentru care urechea e foarte sensibila) nu zgarie creierul. Lam achizitionat functional, la pachet cu altul din curiozitate. Odata inspectat- nimic defect, cateva zgarieturi ici-colo, insa dupa aproapte 30 de ani nu ma plang. Sa imi fac damblaua tot i-am schimbat toti electroliticii, pe filtrarea de retea i-am pus cred 14 700 de micro iar pe audio la iesire un 2200 fata de amaratul de 470 de il avea. I-am lipit si un LED verde pe scala ce se aprinde cu tensiunea de tuning scoasa din integratul de FI... se misca odata cu acul de scala si se aprinde pe post. Efectul e frumos pentru ochii mei. Per total un radio bun, cu toate ca-i deja din era distrugerii calitatii cu scopul profiturilor rapide. Estetica in schimb nu ma prea da pe spate. NU sunt fan a mai nici unui radio din anii 80-90-00. Si cam atat, o sa stea sa stranga praful, nu-i un radio de ascultat zi de zi pentru mine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum