Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce aparate de radio, produse dupa `90, detineti ?

doru3160

Postări Recomandate

Si in banda inferioara FM:

87,7MHZ RR  ACTUALITATI (BICAZ)

88.3MHZ BEST FM (PLOIESTI)

88.6MHZ RADIO VALCEA 1 (RAMNICU VALCEA)

89.5MHZ RR CULTURAL (CERBU-NOVACI)

90.0MHZ VOCEA SPERANTEI

90.7MHZ RFM ROMANIA SUD

91.2MHZ MAGIC FM

91.5MHZ RADIO 21 (RAMNICU VALCEA)

91.7MHZ PROFM

92.9MHZ RR ACTUALITATI (NOVACI STRAINI) 

93.6MHZ RR ROMANIA ACTUALITATI (TARGU MURES) SURPRIZA!!! 

94.3MHZ INFO PRO

95.0MHZ RADIO 21

95.3MHZ RADIO TRINITAS

96.2MHZ RADIO ACCENT (TARGU JIU)

96.4MHZ RADIO GALAXY

96.6MHZ RADIO ORION (CAMPULUNG)

96.9MHZ GOLD FM (BUCURESTI)

97.6MHZ RADIO ROMANIA MUZICAL (DAMBOVITA)

99.2MHZ KISS FM

99.6MHZ INFOPRO

100.6MHZ VOCEA SPERANTEI (CAMPULUNG)

................................................................................................

Editat de Cristian74
Link spre comentariu
On 12/24/2018 at 11:43 AM, vranceanu said:

Daca tot suntem la capitolul PLL , mai am si un radio de buzunar full PLL ( OPERA PLL 502)  , care stie el sa fac multe si de toate insa nu il iubesc deloc . S-ar zice ca e fabricat in Germania insa miroase a chinezarie in interior ....

sOS6RU6.jpg

Nu scrie nicaieri ca ar fi facut în Germania. Firma Siemssen Electronics GmbH importa (ei zic ca si exporta) aparatura electronica si articole electrice de uz casnic. Deci chinezarii.

Link spre comentariu
4 hours ago, franzm said:

Nu scrie nicaieri ca ar fi facut în Germania. Firma Siemssen Electronics GmbH importa (ei zic ca si exporta) aparatura electronica si articole electrice de uz casnic. Deci chinezarii.

Products

Apart from products sold under its own brand names, which include Lextronix, Sangean also produces on behalf of other companies: Many of the shortwave radios marketed by Siemens, Panasonic, Braun, Grundig and Roberts have been and are being developed and produced by Sangean (Taiwan).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
18 hours ago, Petrăchescu said:

Products

Apart from products sold under its own brand names, which include Lextronix, Sangean also produces on behalf of other companies: Many of the shortwave radios marketed by Siemens, Panasonic, Braun, Grundig and Roberts have been and are being developed and produced by Sangean (Taiwan). 

Dragilor, nu conteaza tara unde se produce un aparat ci tehnologia folosita. In China cine a fost, a constatat calitatea impecabila a produselor comercializate la ei pe piata. Paradoxal nu sunt in magazine "chinezariile" de la noi. Deci se intelege ca tot ce vand ei in afara tarii reprezinta doar o afacere bazata pe principii pur economice : cantitate mare versus costuri cat mai mici = profit maxim.

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Si un Telefunken Digital MR 1500 PLL , nu are SSB dar mi se pare un radio excelent pe SW 2,3Mhz bis zu 21,85Mhz...

(daca se doreste il dau la scurte diseara si ii fac un videoclip, deocamdata l-am sters de praf :rade:)

Eh4WMY4.jpg

masFwda.jpg

J5axaVs.jpg

8RgFVe9.jpg

Editat de Cristian74
Link spre comentariu
9 minutes ago, +_Florin_+ said:

Intr-adevar fain ultimul aparat postat, RC 710.

Se vede calitatea dintr-o privire.

In ce an este fabricat? 

Cred ca prin 89 foarte aproape de anii 90 (pe radiomuseum este marcat anul 1985??) nu stiu exact cati ani s-au produs

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări