Vizitator overseas Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 [*]Videoclipul promis: https://www.youtube.com/watch?v=2ro93ExlxXQ&feature=youtu.be cartea tehnica: http://www.apreslachat.com/produits/236481/BRANDT/BR200D Link spre comentariu
radiot Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Salutare la toata lumea, Va prezint un radio digital AM,FM,cu ceas si doua alarme,prevazut cu RDS,functioneaza la curent si la baterii,pe nume RD-22,adus de pe la germani...functioneaza foarte bine pe cele 2 game,si mai are si 10 memorii asa ca sa il iei in seama...sper sa va placa asa cum si mie mi-a placut ,afisaj mare generos....si un mic lacatel ,difuzorul are 4ohmi si 2W si ar fi Sanyo? Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Nu este Sanyo (e facut in comunitate, CE) poate fi un TCM... Dar oricum e un "radio de radio" ... Editat Octombrie 23, 2014 de overseas Link spre comentariu
kripton Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Va salut, Stie cineva care este producatorul acestor aparate ? Este plina piata insa nu am vazut sa fie scris pe ele ceva in acest sens . Cel din imagine este primul de acest tip in care am intervenit la scurt timp dupa cumparare: "Waxiba XB-916 CU": http://i62.tinypic.com/28qw0v6.jpg Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Va salut, Stie cineva care este producatorul acestor aparate ? Este plina piata insa nu am vazut sa fie scris pe ele ceva in acest sens . Cel din imagine este primul de acest tip in care am intervenit la scurt timp dupa cumparare: "Waxiba XB-916 CU": http://i62.tinypic.com/28qw0v6.jpg Are si USB cred... Este facut pe vapor. Din cauza asta nu are tara de provenienta. Link spre comentariu
kripton Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Da, are suport USB,SD,carduri MMC-MP3. -unele caracteristici se gasesc cu generozitate pe net, nu am pus linc-uri, rog si pe altii sa nu o faca intrucat nu voi sa fac reclama si nici contrariul . Este un receptor MF digital , SMD cu exceptia a 3 componente: doua condensatoare si finalul D 2822M ( TDA 2822M ), dual minidip; montate pe partea ne-placata a placii. Practic, la demontare,initial sunt vizibile doar aceste 3 componente pe toata placa. Aspectul surprinde la prima vedere; tot montajul este pe partea opusa . Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 (editat) Radioreceptorul Grundig Prima BOY 70K: poze din inteior Zoom pe integratul CXA1091M Poze din exterior: Si un filmulet in receptie, este exceptional... Editat Decembrie 20, 2014 de overseas Link spre comentariu
adi1967 Postat Decembrie 20, 2014 Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Un aparat de radio fabricat in Hong Kong(nu stiu in ce an,cred ca dupa "90).Alimentat cu 4,5 volti (3xR6), functioneaza bine atat pe FM cat si pe AM in ciuda difuzorului de mici dimensiuni cu un diametru de 4 cm.Compartimentul bateriilor ocupa cam o treime din volumul aparatului ,care este construit cu integratul TDA 1083.Daca cineva stie ce model este sau are ceva date rog sa posteze. Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Si videoclipul ... https://www.youtube.com/watch?v=sLYcpClVoBU Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Va doresc un nou an plin de bucurii si impliniri pe toate planurile atat spirituale cat si materiale, si de asemenea multa sanatate ca e mai buna decat toate! La multi ani tuturor! Link spre comentariu
Degetica Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Pe acesta il stiti ? Sub "aripa" ICE Felix . Luat prin 1995. Link spre comentariu
Degetica Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 (editat) Am si eu nevoie de umpic de ajutor,am acest mic aparat de radio portabil,nu cunosc modelul,cu atat mai putin cum sa gasesc o schema.Am nevoie ca sa vad cum il modific in fm cat mai bine.. Inscriptia stearsa lasa loc de cuvantul "meloman",dar nu gasesc nimic.. Am unul asemanator pe care scrie Sanyo. Nu il am langa mine, dar o sa revin cu modelul. La o cautare pe net , gasesc modelul 5050 , dar acela are alimentare la 9 V. Ale noaste au la 6 V . Editat Martie 18, 2015 de Degetica Link spre comentariu
walldemar Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 (editat) Radione R20-2 (cam shifonat) si o replica : Editat Martie 23, 2015 de walldemar Link spre comentariu
Degetica Postat Iulie 10, 2015 Partajează Postat Iulie 10, 2015 Jwin JX-M7 si JX-M4 , la 2 x 1,5 V M4 : integrat LA1800 Sanyo M7 : integrat CXA1538 Sony + TDA2822 Link spre comentariu
Sorin2015 Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Dintr-un magazin de jucarii prafuite, un Mini Radio "Walkie-Talkie" la pret foarte redus cu recomandarea: nu merge stabil, are ceva desprins inlauntru... Da, prindea posturile instabil si distorsionat, iar tinut in palma parca era ceva mai bine. La analiza, am constatat ceva ciudat: in baza primului tranzistor (amplificatorul FM de antena) era montat rezistorul R1 rosu-rosu-galben. Ce sa caute acolo 220 K? Cutia cu piese de montat a chinezului fusese sabotata. Tranzistorul nu functiona cu asa polarizare, convertorul lua si el ce prindea direct, din imprejurimi. Am inlocuit rezistorul cu unul rosu-rosu-rosu, adica 2,2 k - si astfel jucaria a fost reabilitata. Functioneaza bine, la clasa ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum