radiot Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Aparatul d-voastra este varianta Anita Kansai WE-101 (Germania): http://www.radiomuseum.org/r/kansai_anita_we_101.html Multumesc pentru precizari..si e bine ca ati gasit tipul aparatului...l-am luat de la cineva care aduce radiouri din afara..pentru ca are un design placut... In continuare un radio Contec digital functionabil,cu 4 LU,memorii ,ceas,timer, sleep, alimentare la 6v,(4r6),pe care cu greu l-am desfacut din cauza unui surub ascuns sub placa de scala.Cel mai mult m-am obosit pana am aflat cum se potriveste ceasul,ca sa functioneze si celelalte functii,(timer on,si timer off) Link spre comentariu
radiot Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Un Blaupunkt Amazonas 7628770 din 1970 , Felicitari pentru aparat,si pentru tenacitatea de care ati dat dovada,in repunerea in functie.. ..frumos si realizarea clipului,am vazut aparatul cum lucreaza.. Mai jos alte poze cu Contec sa vedeti toata "masinaria"aparatelor digitale..placa cu piese este micuta,datorita integratelor Samsung.. : Link spre comentariu
radiot Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Un aparat SONY ICF-990L,este ..in poze..nu am capacul de la baterii,am lucrat la el,curatat,montat "ata"(plasticul dintat),desfacut transformatorul de retea defect,lipit fire deslipite,curatat cu spray comutatoare si potentiometre,studiat interiorul...si aparatul "merge"super la 4 baterii r6..va prezint pozele.. Link spre comentariu
radiot Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Si alte poze cu SONY ICF-990L cu interiorul.. Link spre comentariu
Flor Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Pt Cristian74 @ grupul.Azi am primit inca unul, un Schneider SCR-45. E bazat pe celebrul integrat CXA 1691BA, la care -evident - am gasit datasheetul,,,Dar aparatul are si un fir de la antena de ferita dezlipit. Din pacate nu cel dinspre masa...Asa ca-iarasi- daca are cineva schema ..Se pare ca voi avea niste timp liber.. Asa ca ma gandesc sa reiau treaba la apartul asta.. I-am facut frecventmetrul sa indice, atat in Medii, Scurte cat si in FM. Pe primele 2 prind multe posturi, de ex RR Actualitati, desi am firul ala rupt, dar in FM desi frecventmetrul imi arata ca se schimba frecventa nu aud nimic in difuzor..Asa ca daca cineva are schema , m-ar ajuta mult. Link spre comentariu
radiot Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Un alt aparat Sony ICF-304,mai micut cu 2 lungimi AM SI FM.Se observa designul mai aparte ..pare sa fie un model mai nou..usor de manevrat,auditie buna...inca nu l-am desfacut neavand vreun defect... a functionat din prima dupa alimentarea cu baterii...Numai l-am curatat ca sa arate astfel.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Felicitari! Frumoasa colecția SONY, am observat ca va place acest Brand... Este posibil sa fie brand-ul anului 2012 (dacă nu e o chestie strict de reclama sondajul Harris) http://tviodfw.com/sony-named-brand-of-the-year/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Ma intorc la colectia mea de aparate vechi si pentru ca tot l-am sters de praf hai sa vedem un radio vintage din 1976, Philips RL230: cateva poze din interior Aspect exterior: Videoclip: eGsAqCJdM70 Detalii tehnice: http://www.doctsf.com/documents/affiche ... page_doc=1 Link spre comentariu
radiot Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Pentru radiot: schema VEF242 in format .djvu se gaseste aici: Multumesc pentru atentie,chiar doream ca cineva de la est sa spuna mai mult despre veful 242..Am gasit schema si mi-a placut mult ce am vazut la adresa respectiva...interesante vefurile si aparatele pe lampi...Imi pare rau ca aparatul nu este al meu doar ca l-am cerut sa-l prezint ..Functioneaza bine si o seara am tot ascultat la el..dupa ce o dupamasa am curatat la el ca sa-l pot poza sa arate cat de cat..In interior nu m-am uitat sa nu deranjez ceva si apoi sa nu mai functioneze..L-am inapoiat in buna stare... Acum pentru ca tot am zis ceva va prezint ultima achizitie...un radio tropical,mi-a placut la el butoanele (sferele) de acord si de volum si forma ciudata..cand l-am probat radioul functioneaza bine ,dar cateva leduri de la ceas sant epuizate si unele segmente se vad mai slab... Va urez bafta la receptie...si un videoclip cu aparatele .. : Link spre comentariu
bel Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Dar ca Sony nu-i nici-unul....Am unul super , o sonorizare best...multam-fain... Link spre comentariu
radiot Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Si cateva poze cu interiorul la radio tropical...ce integrate are..am avut curiozitatea sa ma uit la interior..aglomeratie mare de piese si de panglici..ma asteptam la altceva..la ceva mai aerisit...bine ca nu mi-a dat de lucru ca sa-l mai mesteresc ,inchis arata bine si se aude la fel..Pentru Bel...sa auziti numai stiri,muzici,etc.bune,bune.. Link spre comentariu
madkat Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 bun, postasem in partea gresita - deci repostez aici.Am reusit sa intru in posesia singurului model de radiocasetofon romanesc cu boxe detasabile. Fabricat din pacate la Tehnoton iasi.Electronic este complet, ii lipsesc capacul spate si sursa. Cu ajutorul unor colegi de aici de pe forum sper sa reusesc sa fac rost de ele, si incet incet sa il fac. Nu l-am alimentat, astept sa gasesc macar caracasa sursei originale.De ce l-am luat? Pentru ca este aparatul pe care "mi-am facut scoala" la sfarsitul gimnaziului si in liceu... Si pentru ca este cel mai avansat portabil romanesc. Link spre comentariu
radiot Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Radio Panasonic RF-2400,functioneaza la priza si la baterii (4r6) are un design placut,un difuzor mare si se aude tare si clar, sa tot asculti la el..Il recomand ..daca gasiti asa ceva luati ..cum l-am vazut am si pus mana pe el..iar satisfactia a fost deplina..poze.. Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Aparatele de radio pe tranzistori produse de către "Philips" şi firmele Vest-Germane în perioada 1960-1980 şi care au banda F.M. (U.K.W.) (U.U.S.) până la 104 M.Hz. pot fi trase în bandă până la 108 M.Hz.? Link spre comentariu
Flor Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Teoretic da. Daca poti "ridica" din banda veche 65-73 , de ce sa nu mai poti sa te urci cu doar 4 MHz. Evident niste calcule, tatonari, etc..Dar sincer, va fi pacat, pt ca scala va indica aiurea. Adica postul de pe 107.3 va aparea undeva spre 103.5.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum