Vizitator ionaspa Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 Salutare! A lucrat cineva cu LCD PVC160101PTN03? http://www.picvue.com.tw/product_sn/pdf ... 1PTN03.pdf Trebuie sa trimit la initializare cuvinte de comanda?(am lucrat cu alte LCD-uri si trebuia sa fac acest lucru). In documentatia pe care o am nu scrie nimic de asa ceva! Link spre comentariu
Vizitator VanHauser Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 Nu am lucrat cu el, dar are controller compatibil HD44780. Are nevoie de initializare, desigur. Link spre comentariu
Vizitator ionaspa Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 OK! Merci!Dar stiti cumva care sunt acelea?? Ca doara nu or fi aceleasi pentru toate LCD-urile! In documentatia de mai sus nu zice nic de cuvintele de initializare nimic! De aceea va intreb! Link spre comentariu
sborkuti Postat Septembrie 30, 2005 Partajează Postat Septembrie 30, 2005 peste tot gasesti pe net data sheet-ul de la HD44780 ,acolo scrie tot Link spre comentariu
Vizitator yoco Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 salut,m-am uitat si eu la pdf si cuvintele de comanda sunt acolo !uitate la pagina 13 si sigur o sa gasesti " Instruction Set "succese ! Link spre comentariu
Vizitator ionaspa Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Eu stiu ca LCD-urile au nevoie de 4 cuvinte de initializare a microcontrolerului de pe acesta inainte de a folosi cuvintele din Instuction set. Ma intereseaza cuvintele de comanda si ordinea in care trebuie trimise. Pentru ca eu pe astea nu le-am gasit in documentatia pe care am dat-o!Merci Link spre comentariu
bogdanm Postat Octombrie 20, 2005 Partajează Postat Octombrie 20, 2005 In teorie, daca are controller compatibil HD44780, merge secventa de initializare de la HD44780, pe care o gasesti pe net intr-o groaza de locuri. Desigur, asta se intampla numai in teorie. Dar merita sa incerci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum