Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16f84a - termometru

dorelb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 859
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorelb

246

• marik2500

97

• GeoMar

84

• fratello

69

Top autori în acest subiect

Imagini postate

182 leduri/digitpcb fara led 30ron/buc (Digit)led 50Ron (182buc.)Led Kingbright 60Grade mat de 5mmpe pcb mai suntrezistori de limitare a curentului prin segmentULN2803+74HC595 ptr comanda serialatoate smdAlimentare12v ptr Led5V ptr Logic

Link spre comentariu

Lui fratello. Mi-ai dat un program pentru un ceas + termometru, si mersi pentru asta, dar te mai rog ceva. Daca ai asm-ul te rog trimitemi-l deoarece in loc de *C apare ceva de genul unui 0 cu doua puncte in dreapta lui unul sus si jos. Acesta este rar-ul: T_SI_T_2x16.rar

Link spre comentariu

Inca nu am facut mai nimic. Am comandat clorura ferica, ceva piese ce nu am ca sa fac PCB-ul folosind metoda asta mai noua cu tonerul. Pana acum mai faceam cu vopsea sau cu smoala dizolvata in benzina si corodam in acid azotic. Sincer sa fiu de prin 2006 nu prea am mai facut PCB-uri pentru ca atunci mi-am luat calculator si HOBY-ul asta l-am cam pus deoparte. L-am redescoperit acum cand am vazut ca folosind calculatorul ce frumos poti lucra. Inca nu am gasit afisajul potrivit!!! :somn: sofian zice ca nu are numai de 200mm, iar io as cam vrea de 300. Referitor la locul unde vreau sa-l pun este sub gemuletul ala mic de sus, vezi foto http://www.panoramio.com/photo/42344717 , evident dupa ce mai tai niste crengute!!! :pandaci ca sa se vada bine!

Link spre comentariu

Incet incet, incerc sa termin si eu acest proiect, nu de alta, dar nu prea se gaseste timp liber. :da Am evoluat putin cu proiectul, zic eu, nu mult, dar spre bine. :rade: Hexul este deja scris in PIC, mai trebuie suportul pentru baterie [dupa o placa de baza], 4 tranzistori lipiti, 3 microintrerupatoare [probabil si un mic cablaj pentru ele] si legaturile intre "placa de baza" si display.[attachment=2]Imagine0989-1.jpg[/attachment][attachment=1]Imagine0990-1.jpg[/attachment][attachment=0]Imagine0991-1.jpg[/attachment]Sper ca in urmatoarele zile sa-l finalizez, momentan sistasem lucrarile la el, pentru alt proiect de "sezon", Joc lumini 8 LED-uri & Triace cu PIC 16F628A. :rade: doar vin Sarbatorile, NU ?L.E.Carcasa mai tarziu. :daUitasem, mai trebuie Q si conzii aferenti. :ras:

Link spre comentariu

Pentru floob. plaja de masurare este –55°C to +125°C, pentru DS-uri. Acesta l-am facut eu si am reusit la proba +114*C. La minus inca nu l-am incercat, si nici nu prea am cum si unde.

Link spre comentariu

GeoMar te invidiez pentru cat de fain faci cablajele. Abia astept sa fac si io unul din asta cu toner. Astept sa-mi sosească materialele. Te mai asteptam cu niste foto la produsul final, funcționând. Multa bafta!

Inca o problema! Dupa cum se vede in foto la un afisaj normal curentul de colector la tranzistor este (cred) undeva la 50mA. Intrebare: Ce ne facem cand in loc de afișajul clasic avem unul care insumeaza cateva zeci de LED-uri/segment?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări