Vizitator florinn2520 Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Ok, voi experimenta cand voi face rost de senzor, deocamdata nu mai am, l-am ars alimentandu-l invers. Link spre comentariu
costyy86 Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Am facut si eu 3 ceasuri dupa schema renumita a lui @Bogdi, dar o problema este faptul ca la toate am pus pentru Backup,acumulator de telefon 3.7v care la intreruperea energiei alimenteaza doar picul.Problema e daca tensiunea se opreste pentru o perioada mai indelungata, ramane in urma,oare din cauza ca e alimentat la 3.7v in loc de 5v cum este alimentat cand functioneaza de la retea? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 si eu am facute 5 astfel de ceasuri dar nu imi fac nici unu necazuri ca si cel enuntat mai sus oare nu este din cauza diodei?eu folosesc BAT46 Link spre comentariu
Vizitator florinn2520 Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Am facut si eu 3 ceasuri dupa schema renumita a lui @Bogdi, dar o problema este faptul ca la toate am pus pentru Backup,acumulator de telefon 3.7v care la intreruperea energiei alimenteaza doar picul.Problema e daca tensiunea se opreste pentru o perioada mai indelungata, ramane in urma,oare din cauza ca e alimentat la 3.7v in loc de 5v cum este alimentat cand functioneaza de la retea?Eu am pus 3 baterii de la o bricheta cu Led si astazi, cand a stat nealimentat aproape 3 ore, nu a avut nicio eroare. Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 31, 2014 Partajează Postat Ianuarie 31, 2014 Poze cu ultimul ceas proaspat realizat.scuze pentru calitate, pentru rezolutie mai mare click pe poza. Ledul rosu indica incarcarea acumulatorului intern pentru back-up in caz ca se intrerupe energia electrica, si se opreste automat dupa o ora jumate de cand a fost activata incarcarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum