Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16f84a - termometru

dorelb

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 859
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorelb

246

• marik2500

97

• GeoMar

84

• fratello

69

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am facut si eu 3 ceasuri dupa schema renumita a lui @Bogdi, dar o problema este faptul ca la toate am pus pentru Backup,acumulator de telefon 3.7v care la intreruperea energiei alimenteaza doar picul.Problema e daca tensiunea se opreste pentru o perioada mai indelungata, ramane in urma,oare din cauza ca e alimentat la 3.7v in loc de 5v cum este alimentat cand functioneaza de la retea?

Link spre comentariu
Vizitator florinn2520

Am facut si eu 3 ceasuri dupa schema renumita a lui @Bogdi, dar o problema este faptul ca la toate am pus pentru Backup,acumulator de telefon 3.7v care la intreruperea energiei alimenteaza doar picul.Problema e daca tensiunea se opreste pentru o perioada mai indelungata, ramane in urma,oare din cauza ca e alimentat la 3.7v in loc de 5v cum este alimentat cand functioneaza de la retea?

Eu am pus 3 baterii de la o bricheta cu Led si astazi, cand a stat nealimentat aproape 3 ore, nu a avut nicio eroare.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Poze cu ultimul ceas proaspat realizat.scuze pentru calitate, pentru rezolutie mai mare click pe poza.

Ledul rosu indica incarcarea acumulatorului intern pentru back-up in caz ca se intrerupe energia electrica, si se opreste automat dupa o ora jumate de cand a fost activata incarcarea.

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări