costyy86 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Am terminat ceasul in proportie de 70% mai am sa montez Radio cu Mp3 in el, dar mp3-ul care voiam sa il pun nu mai functioneaza si trebuie sa fac ceva modificari ca sa pun alt mp3. Poza nu se vede asa bine deoarece este facuta la intuneric cu blitz,dar displayu se vede foarte bne si pe timp de zi. Acum mi-a venit o alta idee, urmatorul ceas vreau sa il fac cu leduri RGB si am gasit pe net o schema de controler cu Attiny13, care comanda culoarea ledurilor si intensitatea prin potentiometre, as vrea sa pun cate un modul la fiecare catot/anod comun, deci in total 4 module, acum nedumerirea mea este daca se pot pune aceste module la iesirea din pic a celor 4 catozi/anozi comuni comandate prin tranzistori, pun mai jos schema gasita. Binenteles ragulatorul de 12v va disparea se vor pune tranzistori pe fiecare digit in parte care este comandat de pic. L.E. Am studiat putin problema si nu pot pune pe anozi/catozi comuni ci direct pe digiti, deci imi trebuie 8 module, dar fa functiona oare? am vrut sa simulez in proteus dar nu are Attiny13A... Link spre comentariu
marik2500 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Salutare, ti-a iesit frumos! Bafta in 2013 ! Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 27, 2012 Partajează Postat Decembrie 27, 2012 Salutare, ti-a iesit frumos! Bafta in 2013 !Multumesc.Am terminat de proiectat cablajele pentru ceasul cu leduri RGB, un cablaj va contine displayu si unul componentele aferente, placile vor fi montate prin conectori tip regleta.Ceas RGB.pdf Display.pdf Link spre comentariu
dorelb Postat Decembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Interesant proiectul . Ai gasit undeva RGB-uri ieftine ? Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Da pe ebay 100 buc/ 12 dolari cu transport inclus pana in romania. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 De fapt care-i smecheria cu free shiping,chiar e inclus transportul pana in Romania?Cat te-a costat in total,doar produsul plus pretul transportului prin posta? Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Cel mai bine este sa ai cont si sa te loghezi, astfel vei observa mai usor care ofera transport gratuit in romania, este chiar inclus transportul, platesti prin Paypal si aici nu mai platesti nimic Link spre comentariu
marius_3004 Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Deci nu platesti nici transportul prin Ro? Multumesc Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Nu platesti nimic in RO daca nu iei in cantitati mari. tot ce depaseste 45 euro se pun taxe vamale ce nu este cumparat din UE. Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 eu stiam de 10 euro sa nu treci ca platesti taxe vamale ( posibil sa gresesc) Link spre comentariu
costyy86 Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Sa va spun de unde stiu..am cumparat acm aproximativ 2 ani un sistem de navigatie pin GPS de 7 inch, cu 99 dolari transport inclus, si eu nu am putut merge supa el la-m trimis pe fratele meu, nu i la dat pe motiv ca acela nu costa doar 20 dolari cat a fost trecuta valoarea, ia sppus sa aduca o factura, am scos factura la imprimanta si ia-mdato (nu stiam de ce vor factura) si atunci mi-a spus ca nu am voie sa depasesc 45 euro sau dolari nu mai stiu sigur, dar au fost de treaba si nu ma-u taxat, leam spus ca nu stiu, deci de atunci stiu de aceasta suma, dar nu sunt sigur ca a spus de euro sau dolari.Scuze pentru OFF topic.. Link spre comentariu
dorelb Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 Priviti anul care a trecut cu sufletul unul om intelept si noul an cu ochi limpezi de copil reflectand uimirea si credinta. Sperand sa ma considerati un prieten al vostru, indraznesc sa va trimit gandul meu de bine, ca noul an sa va aduca dragostea, armonia, stralucirea si lumina pe care le meritati din plin. Srbatori fericite alaturi de cei dragi si " La multi Ani" ! Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Am reusit sa finalizez ceasul meu cu radio si MP3, dar a rebuit sa fac o serie de modificari deoarece primul MP4 dupa cae am facut proiectul a decedat intre timp si am fost nevoit sa schim,b cu un MP3 care la-m avut in casa. Pozele nu se vad asa bine deoarece sunt facute cu un telefon si nu era destula lumina. Multumesc tuturor pentru ajutor. Link spre comentariu
marik2500 Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Felicitari! Poate pui si un filmulet sa-l auzim cum ,, cântă,,! Eu cand ma uit la el ma amuza si zik ca seamana cu un proiect demn de ,,Casa pionierilor-Cercul de electronica,, de pe vremuri. Poate fi luat ca exemplu si de alti amatori! Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Multumesc pentru aprecire, Videoclipul, nu este de calitate filmare deoarece tot cu telefonul este facuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum