Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16f84a - termometru

dorelb

Postări Recomandate

Parca mai am atasat fisierele. Cablajul este initial desenat pentru PIC 16F84A, dar merge si cu PIC 16F628A, treaba este sa scrii tu hex-ul corespunzator in 16F628A.Eu am folosit parca afisaj cu Anod Comun, dupa cate imi amintesc.post-17385-13982943466_thumb.jpgpost-17385-139829434683_thumb.jpgpost-17385-139829434706_thumb.jpg

Ceas & Data & termometru.pdf

post-17385-139829434633_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 859
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorelb

246

• marik2500

97

• GeoMar

84

• fratello

69

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ai cumva si amplasarea componenetelor? MULTUMESC !

Am cu siguranta, sa caut pdf-ul si il atasez. :daL.E.Gata l-am gasit/atasat.
Link spre comentariu

Desi este un pic Off-topic si cred ca am mai pus undeva, pe forum, ceva pe tema aceasta, atasez schema si soft pentru termometru cu 2 zone. Se pot folosi orice senzori, cu conditia sa fie DS18B20.

Am realizat acest termometru, dar nu afiseaza nimic, am alimentat la 3,3v, este prea putin? am verificat cablajul, trasee, e totul ok..

Multumesc.

2_NOKIA.PDF

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

(Re)Atasez, la cerere, schema si softul pentru termo-ceasul din foto 1, postul meu de mai sus.

Mulumuesc mult ! Foloseste 16F648A? Merge si cu 16f628 sau 16f84?
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salutare. A mai folosit cineva lm335az pt temperatura?...As dori sa fac o aplicatie similara cu un display nokia 5510 dar nu gasesc pe google cum sa leg pinii senzorului si cum sa iau valoarea cu adc. Imi poate explica cineva?Multumesc.

Link spre comentariu

in datasheet gasesti astfel de informatii. 335 e un senzor cu iesire pentru grade K, mai bine folosesti un LM35 care e gandit pentru grade C.

Link spre comentariu

e cam tarziu...l-am cumparat deja.Am reusit sa il fac sa imi mearga.Imi da 3.04 v la iesire. Cum folosesc libraria adc in cod?Folosesc ca si compiler microC . da nu prea inteleg ce biti se salveaza cand apelez functia adc...apoi cum fac conversia...etc.pana la afisarea pe lcd nokia 5510.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări