vasile eugen Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Buna seara! Si cum te lauzi cu precizia? Vad ca meniul este in limba rusa.de aseara pina acum este ok ,nici minus nici plus ramine sa mai vad in doua ,trei zile. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Buna seara! Si cum te lauzi cu precizia? Vad ca meniul este in limba rusa.de aseara pina acum este ok ,nici minus nici plus ramine sa mai vad in doua ,trei zile.Revin cu amanunte despre precizia ceasului,este foarte buna,suna bine la programare ca ceas desteptator,si este ok .Chestie frumoasa are si functia de reglare a intensitati lumini pe display. Link spre comentariu
dorelb Postat Martie 11, 2012 Autor Partajează Postat Martie 11, 2012 @vasile eugen. Salut ! Si pana la ce intensitate se poate reduce luminozitatea ? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 @vasile eugen. Salut ! Si pana la ce intensitate se poate reduce luminozitatea ?am sa incerc sa fac un videoclip si ai sa veizi,caci va spune mai multe Link spre comentariu
costyy86 Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Salutare, vreau sa fac pentru masina un termometru din LCd Nokia 3310 si pic16F628, care sa afiseze temperatura si interioara si exterioara, am gasit o schema pe un site..http://www.module.ro/dual_th.html, dar dupa cat am inteles eu acolo ambi senzori se leaga in paralel, aici sunt putin nedumerit, daca ambi senzori se leaga in paralel, de unde stie picul care este temperatura interioara si care este exteriora? Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Senzorii au adrese diferite. Link spre comentariu
fratello Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Softul, din acel link, imi apartine ; merge NUMAI cu cei doi senzori pe care i-am folosit eu la conceperea montajului. Pentru alti senzori se citeste ID-ul acestora si se modifica programul corespunzator (cel prezentat este scris in PicBasicPro). Link spre comentariu
costyy86 Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Am acei senzori, dar ce ma interesa era faptul cum ii pot lega ca sa imi afiseze tempratura interioara si cea exterioara, ca din ce am citit reiese ca sunt legati in paralel, ceea ce nu prea cred... Link spre comentariu
fratello Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Senzori sunt legati IN PARALEL, folosindu-se comunicatia "by wire" ; pentru a putea folosi senzorii TAI in programul meu, ar trebui sa le cunosti ID-ul. CLAR ?! Link spre comentariu
fratello Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Desi este un pic Off-topic si cred ca am mai pus undeva, pe forum, ceva pe tema aceasta, atasez schema si soft pentru termometru cu 2 zone. Se pot folosi orice senzori, cu conditia sa fie DS18B20. Link spre comentariu
sotan_ionut Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Fratello am vazut pe un alt forum un termometru postat tot de tine, cu display nokia si un singur senzor. Temperatura era afisata cu caractere mari. O schema si un hex daca se poate. Link spre comentariu
fratello Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Link-ul ?! Am facut multe variante ... Link spre comentariu
sotan_ionut Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 http://www.picbasic.co.uk/forum/showthr ... 327&page=5 Link spre comentariu
fratello Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Schema si soft.De vazut si linkul din semnatura. nokia_termo.pdf termo_BIG_fonts.zip Link spre comentariu
mirceacra Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 As dori si eu sa realizez acest ceas : http://bogdi.ro/electronics/digital%20c ... b20_CC.png Se pare ca este un proiect ce functioneaza bine, sunt incepator in domeniu picurilor si as dori daca are cineva schema de cablaj pt pic16f628 si afisaj cu catod comun. Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum