Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16f84a - termometru

dorelb

Postări Recomandate

bercioiule vezi ca e schema exact in aceasta sectiune data de dorelb pentru mine.am facut-o si merge doar ca nu schimba automat orele( adica ora reala si cea ce te intereseaza pe tine),tre sa dai tu la "botoane" ca sa vezi. doar daca ai vreun prieten meserias care sa mai umble un pic prin program (hex) si sa il modifice.ai tot ce iti trebuie la el( hex si alte alea). bafta si... asteptam.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 859
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorelb

246

• marik2500

97

• GeoMar

84

• fratello

69

Top autori în acest subiect

Imagini postate

bercioiule vezi ca e schema exact in aceasta sectiune

despre "Nu este un ceas cu "CUC" dar are alarma" este vorba? Daca da, asi vrea si eu mai multe detalii: vad ca are 6 butoane pe iesirile de tranzistori... cum se folosesc? Eventual un link catre proiect daca se poate sa vad daca ma descurc sa modific in sursa sa-mi afiseze alternativ doua fusuri orare. Multumesc!
Link spre comentariu

1.Ai făcut progrese mari2.Intre ultima litera din mesaj si link lasa un spatiu http://img560.imageshack.us/g/img3498m.jpg3.Faptul ca e facut manual nu il face mai urat ci mai valoros4.Despre ce schema e vorba?B A F T A !!!

1.ce vrei sa spui prin asta? 2.asa voi face deacum inainte (precum in cer ...........) 3.am programe dar ma dispera sa stau dupa ele sa cauti comp s-o pui si la urma cind zici ca e gata iese ca dreq ca nu se incadreaza piesele. asa ca tot MANA :rade: a ramas baza pe linga pix si hartie. 4. este schema ce mi-a dat-o dorelb. MERCI!!!!
Link spre comentariu

In primul rând electronica din câte stiu eu este o stiinta care printre altele cultiva răbdarea, priceperea si încrederea in sine. Sunt dezamăgit sa aud de la tine asemenea afirmații. Acuma ca nu aplici tehnici mai noi pentru a produce PCB-uri nu ar fi asta o problema asa de mare, dar ca ,,te dispera sa stai dupa programe,, asta m-a dat pe spate. Sa nu te superi pe mine insa uite ca sa nu zici ca am cu tine ceva aștept si părerile celor care au trecut si au citit ...pe aici. Cultivarea rabdarii este o caracteristica foarte importanta, care va contribui la dezvoltarea unei personalitati puternice, asadeci ... ia-o mai moale ca nu au intrat zilele in sac! Multa bafta si succes in continuare! Sa nu te superi!!! :aut:

Link spre comentariu

@ marik2500 rabdare am cit de multa . la partea cu programele mai am de "ros".ma cam dispera librariile ca nu-s complete si nu prea reusesc sa setez dimens cablajului.multumesc de urari si sa stii ca nu sint suparat. acum sa lasam polemicile la oparte si sa revenim la ale noastre. hai sa te intreb daca nu ai sau ai vazut pe undeva o schema mai inteligenta de incarcator pt accumulatori. MII DE MULTUMIRI !!!

Link spre comentariu
:jytuiyu scuze , dar m-am exprimat gresit. eu caut o schema de incarcat acumulatorii de 1.2v. "incarcatoarele" ce le am pe acasa is ca dracu si imi scot peri albi. ex: pun bateria azi la 12 si o iau maine la 12 pe baza ca e incarcata, o pun in aparatul foto si .... please change the batery. :sparge: . merci
Link spre comentariu

:jytuiyu scuze , dar m-am exprimat gresit. eu caut o schema de incarcat acumulatorii de 1.2v. "incarcatoarele" ce le am pe acasa is ca dracu si imi scot peri albi. ex: pun bateria azi la 12 si o iau maine la 12 pe baza ca e incarcata, o pun in aparatul foto si .... please change the batery. :sparge: . merci

Pai daca o lasi 24H la incarcat... De aceea moare... schema de mai sus contine ceva erori. Este un kit din acela mincinos cu greseli intentionate...
Link spre comentariu

@ bercioiu :bataie :bataie :bataie baiete mai intai citeste si dupa aia baga-te in seama. schema ce caut eu e pt accumulatorii de 1.2 v si nu aia de 12v.iar pt ceasul ce il cauti tu iarasi iti spun CITESTE SI RASFOIESTE ! iar daca vrei mura in gura vezi la pagina 39 ca schema e acolo. :aut:

Link spre comentariu

1. aici nu este "maidan" 2. Schema de care spui am gasit-o dar vroiam niste detalii despre ea3. Esti mai mic decat masina mea asa ca nu stiu care din noi este "baiete" :da SCZ de off topic! :aut:

Link spre comentariu

Parca subiectul curent era pic 16f84a - termometru. Moderatorii sa ia niste masuri pentru ca s-a transformat in CHAT. Poate ar trebui deschis un live chat aferent acestui forum pentru cei ce se interesează de ceva sau pentru a nu intra in off topic !

Multumesc!

Link spre comentariu

@ bercioiu ok. mii de scuze dar tot cred ca nu esti pe schema exacta. schema mea e asta si daca vrei mai multe informatii sint dispus sa cooperam. inca o data scuze :jytuiyu

Link spre comentariu
@ bercioiu. Vad ca aici este batalie mare. Care ceas te intereseaza ? Este cu pic 16f628, ala cu 6 afisoare, sau cu pic 16f876 dual time. O sa pun din nou schema dorita.
Link spre comentariu

@ bercioiu ok. mii de scuze dar tot cred ca nu esti pe schema exacta. schema mea e asta si daca vrei mai multe informatii sint dispus sa cooperam. inca o data scuze :jytuiyu

Scuzele acceptate, uite doua scheme de incarcatoare: una mai simplista si una mai isteata. Ai grija ce fel de accumulatori ai (NiCd, NiMh,LiIon etc.)Cat despre schema pe care o cautam, m-am dumirit, este asta de la Ham Radio India http://www.hamradio.in/circuits/clock.php o stiu, Bafta la lucru!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări