Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16f84a - termometru

dorelb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 859
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorelb

246

• marik2500

97

• GeoMar

84

• fratello

69

Top autori în acest subiect

Imagini postate

:jytuiyu tot eu deranjez! am cautat aci pe forum o schema de programator dar... :cry: "e multe domle" si gogu zice la fel .asa ca.... :jytuiyu doresc si eu o schema de incredere ce a fost "forjata" si o recomandati cu incredere. va multumesc .
Link spre comentariu

:jytuiyu tot eu deranjez! am cautat aci pe forum o schema de programator dar... :cry: "e multe domle" si gogu zice la fel .asa ca.... :jytuiyu doresc si eu o schema de incredere ce a fost "forjata" si o recomandati cu incredere. va multumesc .

Asa cum a scris si fratello, realizeaza programatorul propus de el.Eu l-am realizat si merge super, detalii aici viewtopic.php?p=511592#p511592 , deci il recomand si eu, piese putine si la indemana oricarui electronist.Toata treaba este sa nu folosesti un cablu lung [max 25-30cm] intre programator si portul serial. Daca se poate, foloseste-l conectat direct la port [cu o mufa mama DB9 pe cablajul lui].
Link spre comentariu

Mai ai si varianta sa-l cumperi. Uite aici este unul ieftin si foarte ok. Eu il folosesc de juma de an si e super. Am mai montat pe el si un soclu cu 14 pini (singurul pe care nu il are) pentru a putea programa si de ex. PIC16F676 !

Link spre comentariu

Ar mai fi si astea. Al doilea din stanga este facut de mine si programeaza aproape tot ce stiu celelalte, inclusiv acel 16f676. Scuze, am uitat sa pun lista cu pic-uri programabile cu al doilea programator.

Link spre comentariu

merci de link dorel.foarte interesant dar mi so pus patape ala al tau din poza cu alim externa(ca am inteles ca pikurile is cam pretentioase).asa ca daca fac ceva sa fac bine si sa stie multe.acum intrebarea: ai cumva schema la prog ala al tau?

Link spre comentariu

Aici http://webspace.webring.com/people/dv/v ... o/PIC/rom/ se gaseste ceasul cu PIC16F84 care spune autorul ca are si ,,CUC,,. In pagina se da doar codul sursa si mai spune ca ,,Demonstrati-mi ca sunteti in stare sa-l compilati singuri !,, si ,,Nu imi solicitati "bin-ul" sau fila hexazecimala. Nu il ofer decat contra cost programat intr-un microcontroler PIC16F62x ... ,,. Stie cineva sa faca asta?, adica sa faca sa iasa hex-ul?????? Va merci!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări