Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16f84a - termometru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 859
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Are cineva idee de ce primesc eroare la un pi16f628a - (Verificare esuata la adresa 0000h), sau Verificare in timpul programari bifata, (Programare esuata la adresa de date 0000h)

Ce programator /soft folosesti?Recomand Pickit2 (clona) pe USB, functioneaza perfect si scapi si de serial
Link spre comentariu

Ms pt schema si documentatia aferenta!Eram doar curios sa vad daca se poate face o modificare pt a putea fii folosit si cu un adaptor usb/serial,Am cateva programatoare JDM (BobProg ,ADMem 01,) Willem ( cu care pot seta calibrarea oscilatorului OSCCAL) ,Pickit2 clona pe usb ( care e sfant!!e tata-l lor! :da )Oricum iti multumesc ....si spor la treaba :)

Link spre comentariu

Mersi lui "fratello". Am reusit sa fac ceas/termometru cu afisaj LCD. Pun o poza mai jos.

Se poate face aceasta varianta cu LCD si in varianta cu 6 Display-uri LED ? Am PIC 16F84A si ceva display-uri si vreau sa le folosec. :da Il rog pe "fratello" daca are varianta [sau o poate modifica] cu 6 display-uri LED sa o posteze, sau PM. Sa afiseze 3-4 sec, ora, apoi 3-4 sec, data apoi 3-4 sec, temperatura.Mersi anticipat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări