Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16f84a - termometru

dorelb

Postări Recomandate

nimic, fiind un C (in loc de F) este programabil o singur data, si daca e scos de pe o placa e deja programat. Deci in afara de aplicatia in care se afla pe acea placa, nu ai la ce sa-l mai folosesti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 859
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorelb

246

• marik2500

97

• GeoMar

84

• fratello

69

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pentru XAN77. Nu cred ca l-am transformat in chat. Cineva il transformase in UV-box. Ei da, m-am ambitionat si l-am gasit. Este ce vezi mai jos. Un instrument bun, care cred ca face ce face al lui GeoMar.

Link spre comentariu

Salutare la maestri !!!am citit cam toate cele 39 de pagini in cautarea a ceea ce vreau eu si nu prea am gasit(cred eu) :jytuiyu . Durerile mele sint urmatoarele: 1.am un pic 16f876 si nu prea am vazut scheme de ceas cu el.Este ceva dar e pe afisaj cu vid. 2.Va rog daca are cineva o schema si hexul pt acest pic sa o posteze( poate schema este dar nu am vazut eu).voi folosi afisaje normale sau chiar multiplex,depinde cum e schema. VA MULTUMESC !!!

Link spre comentariu

uuuuuuuu.!!!! meserie.asa ca te rog pune toate alea trebuincioase(hex samd). dar... problem: akolo avem pic cu 873 final pe cind eu am 876(sau e aceeiasi treaba :nas: ) asa ca te rog ILUMINEAZA-MA :jytuiyu .imi trebuie doar un DA si imediat il pun la "fiert".MII DE MULTAM FAIN SI ASTEPT RASPUNS.

Link spre comentariu

@dorelb. mai am inca o ultima nelamurire :jytuiyu . afisajele sint cu + comun sau cu -? vad ca sint comandate direct din pic.rezista picul sa debiteze atita curent?te rog sa ma lamuresti. MULTUMESC !!

Link spre comentariu

In fisierul (clock.c) scrie (This is the program for a Digital clock using PIC16F873/6A and 7 seg LED Displays (common anode) adica + comun). Da trebuie sa meaga cu curentul debitat de pic. Dar se pot pune si tranzistori. Cheltuiala mai mare si mai multe piese pe cablaj.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări