Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16f84a - termometru

dorelb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 859
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorelb

246

• marik2500

97

• GeoMar

84

• fratello

69

Top autori în acest subiect

Imagini postate

O sa scot unul de 22p si o sa pun de proba unul de 5-36pf. Sa fie "atomic" daca tot ne-am apucat de treaba.

Schema asta se poate implementa si in montajul lui "Bogdi", digital_cdt_16f628_18b20.

Link spre comentariu

Pentru cine vrea sa faca ceasul de pe http://www.bogdi.ro/electronics/digital%20clock/, cu pic 16F84A, am un cablaj disponibil, realizat foto, cand testam timpii de expunere UV.

Cablajul are doua mici retusuri cu un cutter, la traseele care trec printre pinii pic-ului, incercuite in poza, nu sunt intrerupte traseele.

NU am si cablajul pentru display-ul cu led-uri, fiecare il face in functie de display-ul folosit.

Astept oferte pe PM. :freaza:

[attachment=2]Imagine1216.jpg[/attachment]

[attachment=1]Imagine1215.jpg[/attachment]

[attachment=0]Imagine1214.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

Cat ceri pe placa??????? :speriat (o gluma) Iata ce a mai iesit din medalionul lui fratello.

pentru fratello Nu este pic-ul ala. Am pus altul. Ala cred ca o sa-l fac piesa de muzeu. Interesant ca se poate scrie, se poate citi, iar cand este pus la treaba, nu vrea. Am sa-l concediez si gata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări