GeoMar Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Imi place GeoMar constructiile tale.Ma bucur ca iti plac constructiile mele.Urmeaza o fata pentru carapacea ceasului cu led-uri, realizata de userul adicontakt , asemanatoare cu cea a sursei si de ce nu o carcasa si o fata la cel cu LCD si PIC 16F628A.Am terminat afisajul...provizoriu ...Am si eu o nelamurire, de ce nu ai pus si led-urile care clipesc ''la secunda''? Adica cele 2 puncte, dintre al doilea digit si al treilea digit. Link spre comentariu
marik2500 Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Imi place GeoMar constructiile tale.Ma bucur ca iti plac constructiile mele.Urmeaza o fata pentru carapacea ceasului cu led-uri, realizata de userul adicontakt , asemanatoare cu cea a sursei si de ce nu o carcasa si o fata la cel cu LCD si PIC 16F628A.La cel cu PIC 16F628A ce quartz ati folosit? Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 La cel cu PIC 16F628A ce quartz ati folosit?Am specificat cateva posturi mai inainte la modificarea facuta de @fratello .Folosesc Q=4.332Mhz in loc de Q=4Mhz, NU am mai avut prin cutiute unul de 4Mhz si am pus de 4.332Mhz. Partea nasoala a fost, ca trebuia un soft aparte, scris special pentru frecventa quartzului de 4.332Mhz. Cu ajutorul lui @gr1ph0n si @fratello am reusit sa am un hex pentru valoarea quartzului meu, impreuna cu imbunatatirea softului facuta de @fratello, cea de setare a ceasului daca pierde/castiga secunde. Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Ce zici marick2500 ? ar functiona sau sa incerc 'live' ? Link spre comentariu
dorelb Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 GanMark Unde sunt ledurile pulsatoare? Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 urmeaza ....sa nu creazi ca am omis,o sa pun 2 led-ri rosii la 12v 'clipitoare' Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 dar chiar nimeni nu zice nimic de conectarile mele la afisaj ? oare sa fie ok ? testul live e binevenit intodneauna.... Link spre comentariu
dorelb Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Si de care schema vrei sa le legi? Acum am vazut (Bogdi.ro). Limitarea curentului se face in functie de culoare led, consum/led, tensiunea aplicata. Un calculator rezistente ar fi bun. Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 pic 16f84a cu anod comun Link spre comentariu
dorelb Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Nu asta ma interesa. Schema este indiferenta. Citeste mai sus. Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Aha,led 3 v 20 mA verde limitarea I de cca 75/2w pt afiaj si din pic sa pun un BD chiar 234 pt segment ! Oare desenul meu nu e bun ? sau nu am fost mai explicit....?fara suparare ...poate am omis ceva.... Link spre comentariu
dorelb Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Schema de alimentare, da. Descarca calculatorul de mai jos. Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 ce zici , ca design era mai bine cu led-uri rosii ? da, cu calculici ... e okramane totusi ; live ' mersi ! Numai bine ! Link spre comentariu
dorelb Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Eu as sugera o rezistenta de 100 omi. Fiecare cu placerea lui, si depinde unde vrei sa folosesti ceasul. Link spre comentariu
GanMark Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Numai afara in aer liber....la o vizibilitate de max 10 m sper sa fie asa......dar si la 5 m e bine ! mai ales cu led-rile ''''eftine'''' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum