Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16f84a - termometru

dorelb

Postări Recomandate

Imi place GeoMar constructiile tale.

Ma bucur ca iti plac constructiile mele.Urmeaza o fata pentru carapacea ceasului cu led-uri, realizata de userul adicontakt :aplauze , asemanatoare cu cea a sursei si de ce nu o carcasa si o fata la cel cu LCD si PIC 16F628A.

Am terminat afisajul...provizoriu ...

Am si eu o nelamurire, de ce nu ai pus si led-urile care clipesc ''la secunda''? Adica cele 2 puncte, dintre al doilea digit si al treilea digit.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 859
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorelb

246

• marik2500

97

• GeoMar

84

• fratello

69

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Imi place GeoMar constructiile tale.

Ma bucur ca iti plac constructiile mele.Urmeaza o fata pentru carapacea ceasului cu led-uri, realizata de userul adicontakt :aplauze , asemanatoare cu cea a sursei si de ce nu o carcasa si o fata la cel cu LCD si PIC 16F628A.
La cel cu PIC 16F628A ce quartz ati folosit?
Link spre comentariu

La cel cu PIC 16F628A ce quartz ati folosit?

Am specificat cateva posturi mai inainte la modificarea facuta de @fratello :aplauze .

Folosesc Q=4.332Mhz in loc de Q=4Mhz, NU am mai avut prin cutiute unul de 4Mhz si am pus de 4.332Mhz.

Partea nasoala a fost, ca trebuia un soft aparte, scris special pentru frecventa quartzului de 4.332Mhz.

Cu ajutorul lui @gr1ph0n si @fratello am reusit sa am un hex pentru valoarea quartzului meu, impreuna cu imbunatatirea softului facuta de @fratello, cea de setare a ceasului daca pierde/castiga secunde.

Link spre comentariu

Si de care schema vrei sa le legi? Acum am vazut (Bogdi.ro). Limitarea curentului se face in functie de culoare led, consum/led, tensiunea aplicata. Un calculator rezistente ar fi bun.

Link spre comentariu

Aha,led 3 v 20 mA verde limitarea I de cca 75/2w pt afiaj si din pic sa pun un BD chiar 234 pt segment ! Oare desenul meu nu e bun ? sau nu am fost mai explicit....?fara suparare ...poate am omis ceva.... :jytuiyu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări