dorelb Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Da am avut ceva de rezolvat la sfarsit de saptamana. 2 zile am fost plecat si vad ca ati avut activitate. Care hex vreti sa-l testez pe ceasul-termometru facut de mine? (Final_dual_termo_clock_date) de pe forum? Ceea ce face un lucru valoros, este nu ceea ce ai tu de castigat facandu-l, ci ceea ce pierzi daca nu-l faci. Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Vers_2 o bag eu in test acum. Link spre comentariu
dorelb Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Este facuta pentru 16x4 sau 16x2? Ceea ce face un lucru valoros, este nu ceea ce ai tu de castigat facandu-l, ci ceea ce pierzi daca nu-l faci. Link spre comentariu
marik2500 Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Pentru a comanda digitii mari pe care-i fac din LED-uri am desenat o schema cu optocuploare, poate un pik lipsita de inspiratie insa din considerentul de a nu mai folosi 2 comenzi la fiecare segment(una pentru aprindere si alta pentru baleire). Cei priceputi in domeniu sa-mi zica daca e bine! Iata schema unui segment, evident fiecare digit va contine 7 TRANZISTOARE si 7 OPTOCUPLOARE. Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 V2 este un fiasco ! Ceasul a luat-o rau inainte (!!!) peste noapte...Daca ramanea in urma, intelegeam. Asa ... chiar nu stiu ce sa zic...Incep sa-mi explic de ce se prefera DS1307. Link spre comentariu
dorelb Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Cam cat a ramas in urma peste noapte? Atunci astept LCD-ul si il fac cu DS1307. Ceea ce face un lucru valoros, este nu ceea ce ai tu de castigat facandu-l, ci ceea ce pierzi daca nu-l faci. Link spre comentariu
sofian Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Schema la ceasul facut de mine special ptr marik2500Ceasul merge foarte exact, adica nu o ia inainte/inapoi cu un soft bine facut Link spre comentariu
dorelb Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Parca vroia ceva de genul a 300 mm inaltime. Afisaj mare care sa-l puna pe casa. Ceea ce face un lucru valoros, este nu ceea ce ai tu de castigat facandu-l, ci ceea ce pierzi daca nu-l faci. Link spre comentariu
marik2500 Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 ,,Sarumana nenea SOFIAN !!!,, O intrebare as avea:PIN 9 DE LA U4(74HC595) unde se duce ? Link spre comentariu
sofian Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 pinul 9 pe schema aia nu duce la nimic, eu l-am pus cu gindul ca mai pun inca 4buc HC595 ptr a afisa diverse Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Sunt useri care doresc sa ajute la obtinerea unui soft mai bun pentru schema solicitata. Le multumesc ! Pun aici simularea, sa le fie mai usor ! Link spre comentariu
marik2500 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 sofian Se poate si un HEX la ceasul postat sau .....??!!! E foarte tentant. Eu unul m-as apuca de lucru daca...! Link spre comentariu
dorelb Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Pentru marik2500. Uita-te la pagina 18 o sa-l vezi lucrand. Atit ca are doar un ds18b20. Ai si materialul mai jos. Ceea ce face un lucru valoros, este nu ceea ce ai tu de castigat facandu-l, ci ceea ce pierzi daca nu-l faci. Link spre comentariu
marik2500 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Io de ceasul publicat de sofian ziceam nu de ala! Pardon!!! Link spre comentariu
dorelb Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 A da. Te refereai la pdf-ul ala. Ceea ce face un lucru valoros, este nu ceea ce ai tu de castigat facandu-l, ci ceea ce pierzi daca nu-l faci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum