Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16f84a - termometru

dorelb

Postări Recomandate

Da am avut ceva de rezolvat la sfarsit de saptamana. 2 zile am fost plecat si vad ca ati avut activitate. Care hex vreti sa-l testez pe ceasul-termometru facut de mine? (Final_dual_termo_clock_date) de pe forum?

Ceea ce face un lucru valoros, este nu ceea ce ai tu de castigat facandu-l, ci ceea ce pierzi daca nu-l faci.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 859
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorelb

246

• marik2500

97

• GeoMar

84

• fratello

69

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pentru a comanda digitii mari pe care-i fac din LED-uri am desenat o schema cu optocuploare, poate un pik lipsita de inspiratie insa din considerentul de a nu mai folosi 2 comenzi la fiecare segment(una pentru aprindere si alta pentru baleire). Cei priceputi in domeniu sa-mi zica daca e bine! Iata schema unui segment, evident fiecare digit va contine 7 TRANZISTOARE si 7 OPTOCUPLOARE.

Link spre comentariu

V2 este un fiasco ! Ceasul a luat-o rau inainte (!!!) peste noapte...Daca ramanea in urma, intelegeam. Asa ... chiar nu stiu ce sa zic...Incep sa-mi explic de ce se prefera DS1307.

Link spre comentariu

Cam cat a ramas in urma peste noapte? Atunci astept LCD-ul si il fac cu DS1307.

Ceea ce face un lucru valoros, este nu ceea ce ai tu de castigat facandu-l, ci ceea ce pierzi daca nu-l faci.

Link spre comentariu

Parca vroia ceva de genul a 300 mm inaltime. Afisaj mare care sa-l puna pe casa.

Link spre comentariu

Pentru marik2500. Uita-te la pagina 18 o sa-l vezi lucrand. Atit ca are doar un ds18b20. Ai si materialul mai jos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări