Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pic 16f84a - termometru

dorelb

Postări Recomandate

A fost doar o idee. Stilul de montaj apartine producatorului. Dar acel buton poti sa-l pui pe aceea cutie. La mine se prezinta ca in poza de mai jos. Sarbatori fericite la toata lumea care viziteaza si au vizitat acest forum. :cadou

Ceea ce face un lucru valoros, este nu ceea ce ai tu de castigat facandu-l, ci ceea ce pierzi daca nu-l faci.

- Agassi Andre -

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 859
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorelb

246

• marik2500

97

• GeoMar

84

• fratello

69

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Lui marik2500. Am pentru tine o schema de ceas care are si secunde. Fara PIC, fara programare. Ai nevoie doar de IC MM5314N, sau de TMS3450N. Pentru cel exterior, sau cum vrei tu sa-l folosesti. O sa-l gasesti la - shopmania - la un pret de te apuca rasul.

Uite ce a reusit cineva sa faca -

.

Pentru o orientare mai buna uite aici. http://users.otenet.gr/~athsam%20/digit ... M5314N.htm

Sa stii ca la asta ma angajez si eu.

Ceea ce face un lucru valoros, este nu ceea ce ai tu de castigat facandu-l, ci ceea ce pierzi daca nu-l faci.

- Agassi Andre -

Link spre comentariu

Pana aici, frumos, felicitari. :aplauze Construieste si o ''carapace'' pentru el. Zilele astea, sper, ca sa-l montez si eu pe al meu, intr-o mica carcasa de plastic, impreuna cu un incarcator de telefon de 5Vcc-1A, pentru alimentare.

Link spre comentariu

Lucrurile bune si reusite necesita timp. Sunt curios de "carapace". Al meu este intr-o carapace albastra nefinalizata. M-am apucat de o steluta de pus in geam. Maine este gata.

- Agassi Andre -

Link spre comentariu

Subiectul este destul de vag pentru a-ti face o impresie despre ce ai tu de gand sa faci. O descriere sumara continand 2-3 propozitii era suficienta, eventual sursa de inspiratie, mai ales ca ai atasat un pdf. Mai bine atasai o imagine cum va arata finalul. In momentul cand postezi ceea ce ai pus tu trebuie sa pui si alte amanunte, poate sunt doritori care vor sa se bucure si ei de ideea ta. marik2500 te saluta si-ti doreste un calduros ,,La multe hex-uri!!!,, :87 Ca o parantea la ceea ce fabrici tu uite si aici http://www.poezie.ro/index.php/poetry/23707/Steluta :101 :aplauze :ciuda:

Link spre comentariu

Multumesc pentru paranteza. LA MULTI ANI, SI SARBATORI FERICITE ! Pic-ul este 16f876A si este gata programat. Asa l-am primit. Este un kit primit de la cineva din "Franta". Am primit pdf-ul si lista cu valoarea componentelor. Daca as avea programator pentru pic16f876A, as copia programul si l-as posta.

- Agassi Andre -

Link spre comentariu

Astea care se vand la chit, cred ca au protectie la citire. A fost un cadou de la o cunostinta care a venit de sarbatori acasa. Stia de hobiul meu si mia adus chitul. Daca pot o sa copiez programul dupa ce fac un programator pentru PIC16f876A. Oricum era un obiectiv mai vechi de al meu. Filmul pe youtube nu prea este reusit. Lipsesc niste secvente din el.

- Agassi Andre -

Link spre comentariu

Cam asta a iesit din "STEA" dupa ce m-am plimbat pe circuitul imprimat. Este foarte simpla schema. Trebuie sa le aranjezi in ordinea data pe pdf. Mai ramane sa copiez programul din PIC.

- Agassi Andre -

Link spre comentariu

Anul nou...o bucurie

viata toata sa va fie!

bani si scule si unelte,

vintage si alte proiecte

nu-i de-ajuns sa le doresti.

tipa, lupta, da din coate

asa le obtii pe toate!

La multi ani E L F O R U M 2011!!!

Link spre comentariu

Priviti anul care a trecut cu sufletul unul om intelept si noul an cu

ochi limpezi de copil reflectand uimirea si credinta. Sperand sa ma

considerati un prieten al vostru, indraznesc sa va trimit gandul meu

de bine, ca noul an sa va aduca dragostea, armonia, stralucirea si

lumina pe care le meritati din plin. Srbatori fericite alaturi de cei

dragi si " La multi Ani" !

- Agassi Andre -

Link spre comentariu

Am montat ceasul intr-o carapace, dar acum imi face figuri. Am sa revin cu poze, momentan nu am camera acasa.Nu vrea sa mai afiseze 0 [zero] pe digitii 2,3,4.Am refacut lipiturile, degeaba. Ramane sa mai ''bibilesc'' la el, trebuie sa-i dau de cap.Numai bine in 2011 tuturor userilor Elforum.

Link spre comentariu

O fi din cauza lui 2011. Daca ar afisa 0 pe digitii 2, 3, 4 asta ar insemna 2000, ori 2000 a trecut de mult. :ras: ...glumeam!!! Asteptam sa vedem ,,c a r a p a c e a,,!

Eu lucrez la ,,big digits,,... proiectare inca. Iata o idee...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări